I-a scris O SCRISOARE unei prietene, dar nu a primit NICIODATĂ răspuns. După 41 DE ANI a aflat CU STUPOARE ce s-a întâmplat…

I-a scris O SCRISOARE unei prietene, dar nu a primit NICIODATĂ răspuns. După 41 DE ANI a aflat CU STUPOARE ce s-a întâmplat…

Înainte de E-mailuri, SMS-uri, Facebook și Whatsapp, modul în care comunicam cu persoane aflate la distanță era mult mai personal, și anume prin scrisori.

Foarte mulți dintre noi am avut, mai ales în perioada copilăriei sau adolescenței, un prieten sau o prietenă care se afla în alt oraș sau chiar altă țară, la care îi trimiteam scrisori și așteptam cu nerăbdare să ne răspundă.

La fel a făcut și o femeie, Julie Keeling din Marea Britanie, care coresponda pe când era copil cu o fată din Franța, Cathy.

Cele două au schimbat zeci de scrisori și au ajuns să țină mult una la cealaltă.

Ultima scrisoare pe care i-a trimis-o Julie a fost când avea 11 ani, dar Cathy nu i-a răspuns niciodată.

Fata i-a povestit despre cadourile pe care le-a primit de Crăciun și a rugat-o să îi răspundă, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Julie a fost foarte deprimată, crezând că franțuzoaica nu mai vrea să-i fie prietenă.

Julie-Keeling

După 41 de ani a avut parte de o mare surpriză. A primit în poșta scrisoarea pe care a trimis-o în Franța la 11 ani. Pe foaia de hârtie se afla și o explicație din partea conducerii poștei, în care își cereau scuze pentru faptul că scrisoarea lui Julie s-a pierdut și a fost recuperată după 41 de ani.

Julie a aflat cu stupoare că aceasta nu a ajuns niciodată la Cathy și că probabil și ea a crezut că a fost părăsită de prietena ei, din păcate nu va putea afla asta niciodată deoarece nu mai avea adresa fetei și nu mai știa nimic de ea de aproape jumătate de secol.

Julie-Keeling000

Sursa: mirror.co.uk

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.