SCRISOARE DESCHISĂ/ Samuel Caba, către Gheorghe Falcă: „Arădenii s-au convins cine sunteți”

SCRISOARE DESCHISĂ/ Samuel Caba, către Gheorghe Falcă: „Arădenii s-au convins cine sunteți”

Domnule candidat Gheorghe Falcă,

Vă adresez această scrisoare deschisă din respect pentru TOȚI FUNCȚIONARII PUBLICI pe care îi invocați dumneavoastră în materialele de publicitate electorală, victimizându-vă în mod iresponsabil.

Nu pot și nu doresc să vorbesc în numele celorlalți candidați, dar trebuie să precizez aici un fapt de care ar fi trebuit să fi luat notă: niciunul dintre contracandidații dumneavoastră nu a atacat corpul funcționarilor publici și administrația publică locală ca aparat, ca întreg. Eu, unul, nu am văzut până acum un astfel de atac, așa că e cel puțin curios cum asimilați dumneavoastră sintagma „administrația Falcă” cu toți funcționarii publici din administrația locală, mai puțin Falcă – pesemne, din moment ce ne transmiteți să dăm în dumneavoastră, nu în ei. Nu dăm în nimeni, domnule Falcă, pentru că aici nu e vorba despre nicio persoană, nici măcar despre persoana dumnevoastră.

Aici este vorba strict despre ceea ce faceți dumneavoastră în și din orașul nostru, al tuturor arădenilor, inclusiv al celor plecați să-și câștige viața mai bine în alte locuri din țară sau din lumea întreagă. Orice arădean este dator și liber să vorbească despre cum își vede el orașul sau să ceară mai mult celor care sunt aleși să-l reprezinte.

Doar un PERDANT inventează acuzații de genul celor prezentate de dumneavoastră la adresa acestor arădeni demni, care au avut GHINIONUL de a vă avea șef la Primărie. Îi asigur pe toți funcționarii publici din Primăria Arad, dar și din instituțiile deconcentrate ce se află sub îndrumarea și controlul CLM Arad, nu al Primarului, că vor avea tot respectul și toate condițiile să își facă treaba pentru ca Aradul să prospere și nu să îl servească pe primar sau grupurile de interese asociate cu acesta, care caută folosul și îmbogățirea proprie, nu dezvoltarea orașului și binele cetățenilor.

Am răspuns mesajului dumneavostră pentru ca arădenii să înțeleagă că am curajul să spun deschis adevărul. Nu mai folosiți alte persoane pentru a vă scoate în față, prefăcându-vă că le protejați! Arădenii s-au convins cine sunteți.

Dragii mei arădeni vor un primar de caracter, un primari integru, care nu este Falcă, ci Samuel CABA!

P.S. Orice răspuns din partea dumneavoastră este TARDIV. Ați avut la dispoziție 12 ani în care TOȚI ARĂDENII au înțeles CE PUTEȚI, CINE SUNTEȚI, dar mai cu seamă care trebuie să fie VIITORUL Aradului.

Pentru un viitor frumos, pentru siguranță, prosperitate și normalitate în viața publică, ca viitor primar,  am datoria și curajul sa fiu cât se poate de direct și de corect, inclusiv cu dumneavoastră.

Pentru un Arad așa cum îl vor arădenii si pentru toti arădenii,

Cu consecvență și respect,

Samuel CABA
Candidatul PMP la Primăria Aradului

 

Comandat de PMP, CUI: 21160059

 1. Caba primar! Aradul merită schimbarea!

  Raspunde
 2. Cine vorbeste, unul care are ca prima optiune pentru consilier la primarie pe Vlasiu. slujeste tu la biserica ta si lasa ne.

  Raspunde
 3. Cristian Paul 27 mai, 2016, 2:43 pm

  Toti vin si pretind ca fac marea schimbare, lucru care este practic imposibil de realizat intr-un timp scurt. Nimeni vine sa spuna ca doreste sa construiasca pe baza deja cladita in atatia ani, sa evolueze. Toti vor sa porneasca de la zero si sa faca schimbarea. Din start cand vad afirmatii de genul, Aradenii il vor pe Caba nu pe Falca etc., mi se pare absolut dezgustator si lipsit de caracter. Domnul Caba ,,cel cu un caracter extraordinar” nu este cu nimic mai bine pus sau vazut decat domnul Falca prin afirmatiile pe care le face. Sper sa inteleaga toata lumea acest lucru si sa nu mai creada orbeste in oferte total neplauzibile si imposibil de realizat in viitorul apropiat. Nu tin cu nimeni insa va invit sa lasam dracului ipocrizia si sa nu pretindem ca avem ,,caracter”.

  Raspunde
  • Caracterul inseamna si sa spui adevarul si sa demasti minciuna. Eu cred ca atunci cand fundamentul este putred e mai bine sa darami si abia apoi sa construiesti pentru a avea ceva stabil si durabil. Poti construi deasupra doar pe segmentele unde fundatia poate sustine ce urmeaza a fi cladit. Cat despre imposibil de realizat: cred ca se pot face multe in 4 ani din ceea ce el sustine, iar lucrurile odata demarate pot avea continuitate si dupa, pentru ca orice om intreg la cap va sustine pe cel ce demonstreaza ca vrea sa-i faca viata mai usoara si in anii ce urmeaza.

   Raspunde
   • Cristian Paul 27 mai, 2016, 4:45 pm

    In 4 ani nu se schimba nimic, parerea mea. Poate sa vina oricine la conducere pentru ca in cativa ani n-o sa fie nici spital de oncologie super modern si nici alte lucruri. Uita-te la sistemul educational ,,putred” cum spui tu si pe care toti vor sa-l schimbe; unde s-a ajuns cu asta? Acum fiecare cu parerea lui dar eu unul nu mai cred in ,,demolare”, cred ca ar trebui sa evoluam si sa construim pe ceea ce avem deja, pe lucruri care s-au cladit in ani de zile ( poate mai bine, poate mai prost). Sincer nu m-a convins nici un candidat atat de bine incat sa fiu eu convins 100 % sa-l votez cam despre asta este vorba. Eu sunt descurajat de modul in care comunica anumite lucruri acesti distinsi candidati. Tot ce vad este ca se ataca unul pe celalat mai direct sau mai subtil si asta ma face trist cand la mijloc vorbim despre alte lucruri. Ca sa ma exprim mai pe ,,cocalareasca” alegerile acestea din punctul meu de vedere se reduc la doua optiuni: votezi cu un smecher care te minte frumos si mai face si cate ceva pe ici pe colo sau votezi cu un lache care vrea sa fie smecher si nu se prea descurca cu minciuna dar poate face si el cate ceva pe ici pe colo. Doar parerea mea^^

    Raspunde
 4. Iubesc Aradul 27 mai, 2016, 3:11 pm

  Trebuie sa fim sinceri, singurul care are sanse sa-l bata pe Falca e Sebastian Bulumac, a demonstrat asta de cativa ani, e tanar e foarte bine pregatit si o multimi de oameni de cultura si respectati din Arad il sustin, dragi aradeni deschideti-va ochii, recititi putin istoria: salarii taiate, TVA mai mare, recesiune, toate au fost provocate de Basescu si PDL-ul sau si in continuare doriti sa mergati mai departe cu acesti oameni? De ce am iesit in strada? SA va spun: pentru schimbare pentru oameni noi!

  Raspunde
 5. Doi cretini se cearta pentru putere

  Raspunde
 6. Aradul are nevoie de Samuel Caba! E singurul care poate scapa acest oras de Ghita Falca!

  Raspunde
 7. Succes CABA….

  Raspunde
 8. Eu sustin Caba! Singurul lucru cu care nu sunt de acord e ca e luat la critica e pentru faptul ca e pastor! Nu înțeleg de ce in mare parte din comentarii e pus punctul ca e pastor! In Biblia mea nu scrie nimic de locul de munca.

  Raspunde
 9. Concurs de pupat în cur între pocăiți, până mai ieri caba îi sugea șoseta lui Gogu iar acum face pe eroul.Jenant, doi troglodiți.

  Raspunde
 10. Felicitari d-le Caba Samuel! Chiar nu ti-e frica de Falca?!

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.