VIDEO/ POLIȚIȘTI BATJOCORIȚI de câțiva TINERI DE BANI GATA. Totul a fost FILMAT!

VIDEO/ POLIȚIȘTI BATJOCORIȚI de câțiva TINERI DE BANI GATA. Totul a fost FILMAT!

Un grup de tineri proveniți din familii influente s-au luat la întrecere cu mai multe echipaje de poliție. Totul a fost filmat și transmis în direct pe Internet.

Maşina implicată în urmărire, un automobil de teren marca Mercedes-AMG G63, aparține lui Ruslan Shamsuarov, băiatul vice-preşedintelui Lukoil, a doua companie petrolieră ca mărime din Rusia, dar era condusă de un prieten al acestuia.

Ruslan, în vârstă de 20 de ani, se afla în maşină cu mai mulţi prieteni când un echipaj de poliţie i-a cerut să tragă pe dreapta pentru că a depăşit viteza legală. Șoferul nu s-a conformat, ba dimpotrivă, a accelerat pe străzile Moscovei, fiind urmărit de şase maşini de poliţie.

În tot acest timp, șoferul a încălcat o serie de reguli de circulaţie: a depășit pe linie continuă dublă, a condus cu viteză excesivă prin zone pietonale, batjocorind organele de ordine.

Într-un final, tinerii au abandonat maşina şi au încercat să fugă pe jos, dar au fost prinşi. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar proprietarul automobilului, Ruslan, a fost amendat cu 5.000 de ruble. Ulterior, tânărul şi-a şters toate conturile de pe reţelele de socializare, iar presa rusă a relatat ca acesta are amenzi neplătite în valoare de 4.500 de dolari.

Sursa: Russia Times

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.