Se anunță DEZASTRU în administrație! „De undeva trebuie să tăiem…” Pensiile și salariile, în pericol!?

Se anunță DEZASTRU în administrație! „De undeva trebuie să tăiem…” Pensiile și salariile, în pericol!?

România nu este într-o situație prea roz, în condițiile în care datoriile țării s-au tripat iar deficitiul bugetar este imens, a atras atenția Victor Ponta la Romania TV.

Acesta spune că guvernul care va veni după moțiunea de cenzură trebuie „să taie de undeva”, dar Ponta speră că nu de la pensii și salarii.

„Undeva trebuie să tăiem și trebuie să tăiem de la administrație și de la politicieni, nu de la oameni”, a spus Ponta.

„După moțiunea de cenzură de joi se poate reface o majoritate de stânga cu Pro România, PSD, ALDE, cu un Guvern bun și care să înceapă să facă acum ce nu s-a făcut în urmă cu doi ani și jumătate”, a declarat Victor Ponta la România TV.

„Toate datoriile țării s-au triplat. Deficitul bugetar e imens. E nevoie urgentă de un nou Guvern. Mi-am făcut datoria să atrag atenția că importantă este construcția bugetului pe anul viitor. Doamna Dăncilă a lăsat rectificarea bugetară după moțiunea de cenzură. Face un lucru greșit, pentru că după moțiune nu poate să mai facă acea rectificare”, a menționat Ponta.

Acesta a subliniat că „nu trebuie să se atingă nimeni de pensii și salarii, dar trebuie făcut altceva”, semn că a fost luată în discuție și o asemenea posibilitate.

„De undeva trebuie să tăiem, trebuie să tăiem de la administrație și politicieni. E o realitate dură, nu vrem să pățim ca în 2010. Trebuie să învățăm din greșelile trecute”, a mai declarat Ponta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.