Se caută CELE MAI FRUMOASE FETE din judeţul Arad! Tot ce trebuie să ştiţi despre „Miss Arad” 2015

Se caută CELE MAI FRUMOASE FETE din judeţul Arad! Tot ce trebuie să ştiţi despre „Miss Arad” 2015

Preselecţia concursului judeţean de frumuseţe „Miss Arad” 2015, la care sunt aşteptate să participe cele mai frumoase fete din judeţul nostru, va avea loc în data de 19 iunie, la Hotel Central Best Western, anunţă organizatorii.

Fetele care doresc să participe la preselecţie trebuie să aibă domiciliul în judeţul Arad, vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani, o înălţime minimă de 1,67 m şi să nu fie căsătorite.

Înscrierea concurentelor va începe la ora 17 iar evenimentul propriu-zis, în care acestea vor trebui să impresioneze juriul, va începe la ora 19.

La fel ca în fiecare an, preselecţia se desfăşoară sub forma unui spectacol iar intrarea este liberă.

Frumoasele care vor trece de aceasta etapă şi se vor califica în finală vor participa la o serie de evenimente, dintre care amintim „Cantonamentul Frumuseţii” şi „şedinţa foto oficială”, dar vor beneficia şi de programe şi servicii menite să le mărească capitalul de frumuseţe la cote maxime, prin accesul la cele mai apreciate facilităţi din domeniu. În acest scop, până la Marea Finală, fetele vor întâlni şi vor colabora cu adevăraţi profesionişti în materie de frumuseţe din Arad.

De remarcat, că organizatorii au gândit şi un program special pentru fetele care susţin în acest an examenul de Bacalaureat: „Dacă trec de preselecţie, acestea vor fi scutite de activităţile specifice de pregătire până după terminarea ultimei probe a examenului”, a declarat Adela Răuţ, preşedintele Angels Organization, asociaţia care organizează, anual, concursul „Miss Arad”.

Marea Finală a concursului „Miss Arad” va avea loc la finalul lunii iulie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.