Se DESCHIDE Ștrandul Neptun. Cu ce-i întâmpină pe arădeni și cât vor costa biletele

Se DESCHIDE Ștrandul Neptun. Cu ce-i întâmpină pe arădeni și cât vor costa biletele

Ștrandul Neptun își va deschide porțile la 1 mai, au anunțat reprezentanții municipalității.

Potrivit Primăriei Municipiului Arad, zilele acestea au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

„Este vorba despre o investiţie a municipalităţii în desfăşurare, ce presupune refacerea pavajelor şi reparaţii la bazine. Până la 1 mai, când vrem să deschidem oficial ştrandul, va fi terminat pavajul şi trei bazine, iar ulterior se vor termina şi celelalte două bazine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 1,5 milioane lei”, a declarat Călin Bibarţ, viceprimar al municipiului Arad.

Toate investiţiile municipalităţii au un singur ţel: Creşterea  calităţii  serviciilor oferite pe ştrandul Neptun, a declarat, la rândul său, Nicolae Mehelean, directorul SC Recons SRL

Potrivit acestuia, atracţia sezonului o vor constitui cele trei tobogane montate anul trecut. Ele au fost deja recepţionate şi vor putea fi încercate după deschiderea oficială a ştrandului.

Anul acesta, prețul unui bilet întreg de acces pe ștrand va fi de 22 lei/zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta de până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.