Se îmbată, fac scandal și mizerie, se bat și își fac nevoile pe domeniul public. Printre astfel de persoane trăiesc arădenii

Se îmbată, fac scandal și mizerie, se bat și își fac nevoile pe domeniul public. Printre astfel de persoane trăiesc arădenii

Polițiștii arădeni au aplicat mai multe sancțiuni unor persoane care au făcut scandal și mizerie în oraș. 

Apelul unui arădean care anunța miercuri, 31 iulie 2019, la numărul de telefon al Dispeceratului DGPLA, încăierarea dintre membrii unui grup de oameni ai străzii aflați sub influența băuturilor alcoolice, i-a alertat pe polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație.

În urma deplasării echipajelor operative în zona semnalată, locul de joacă pentru copii din Parcul Pădurice, au fost întocmite un număr de patru procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, însumând amenzi de 500 de lei pentru consum de băuturi alcoolice și satisfacerea nevoilor fiziologice pe domeniul public al municipiului, fapte ce încalcă prevederile Legii 61/1991/R, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, un arădean care marți, 30 iulie 2019, a murdărit un trotuar din zona Boul Roșu aruncând pe jos coji de semințe a trebuit să curețe perimetrul și a fost amendat de polițiștii locali ai Serviciului Ordine Publică și Circulație pentru nerespectarea prevederilor HCLM 162/2006, privind gospodărirea municipiului Arad. Chiar dacă B.N., în vârstă de 26 de ani, le-a declarat oamenilor legii care patrulează zilnic zona, că își regretă fapta, amenda pe care o va plăti este de 1501 lei.

 

  1. Din pacate politistii nu-si fac treaba, pe strazi circula zeci de cersetori, aurolaci, hoti de buzunare.POLITIA nu-i legitimeaza ba mai mult manifesta multa ingaduinta fata de asemehea persoane.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.