Se ÎNTORC PLOILE şi NINSORILE, începând din acest week-end!

Se ÎNTORC PLOILE şi NINSORILE, începând din acest week-end!

Vineri, temperaturile se vor menţine ridicate pentru această lună a anului, dar aspectul vremii va începe să se schimbe treptat, iar din acest weekend încep să revină ploile şi ninsorile.

La Arad vor fi 8 grade Celsius, la Timişoara 9 grade, la Satu Mare 10 grade, la Cluj Napoca 10 grade, la Craiova 11 grade, la Braşov 9 grade, la Giurgiu 14 grade, la Constanța 11 grade, la Galaţi 10 grade, la Iaşi 8 grade, iar la Suceava 4 grade.

Meteorologii au emis o informare valabilă începând de vineri seara, de la ora 18:00, şi până duminică la ora 10.

Precipitaţiile vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi la început sub formă de ploaie, iar la munte, treptat vor predomina ninsorile. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (24/25 ianuarie), în Banat cantităţile de precipitaţii vor fi mai abundente şi vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat, în zona deluroasă şi montană aferentă, 30-40 l/mp.

În Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului se va depune un strat consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste cu viteze ce vor depăşi la rafală 70-80 km/h viscolind şi spulberând zăpada.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.