Drum bun, spre Moneasa! Au ÎNCEPUT LUCRĂRILE pe tronsonul Pâncota – Seleuş (FOTO)

Drum bun, spre Moneasa! Au ÎNCEPUT LUCRĂRILE pe tronsonul Pâncota – Seleuş (FOTO)

Au început lucrările de refacere a drumului care leagă Aradul de Moneasa.

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a verificat vineri lucrările care se execută pe tronsonul Pâncota – Seleuş, parte a respectivului drum.

„Nu este o simplă reabilitare, este o refacere totală a drumului. Carosabilul va fi lărgit, se realizează acostamente pe ambele părţi, se decolmatează podeţele şi se reprofilează şanţurile. În plus, se vor realiza accese la 84 de proprietăţi, 57 de locuri de parcare şi două staţii de autobuz. Lucrarea va fi gata anul viitor, arădenii vor avea o rută mai bună spre Moneasa, prin Zimand – Sântana – Pâncota. Această investiţie prefigurează cea mai importantă investiţie în infrastructura judeţeană, drumul Arad – Şiria – Pâncota – Buteni, aflată în proceduri avansate pentru stabilirea unui constructor. Ambele investiţii fac parte din strategia noastră de a duce fonduri spre investiţii, de a folosi toate oportunităţile de finanţare şi de a avea drumuri corecte care să lege municipiul Arad de puncte strategice din judeţ. Prin refacerea drumului Pâncota – Seleuş rezolvăm problemele cetăţenilor din zonă şi ne apropiem de realizarea unui drum foarte bun spre staţiunea Moneasa”, a declarat Sergiu Bîlcea.

La rândul său, Cristian Branc, primarul comunei Seleuş, s-a declarat bucuros că au început, în sfârşit, lucrările la drum.

 

Loading...
  1. Daca materia prima va fi de proasta calitate intr un an de zile va fi praf!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.