Se lucrează non-stop pentru refacerea podului dintre Aluniș și Frumușeni (FOTO)

Se lucrează non-stop pentru refacerea podului dintre Aluniș și Frumușeni (FOTO)

Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean, a anunțat că se lucrează trei zile non-stop pentru refacerea podului dintre Aluniș și Frumușeni.

Potrivit acestuia, Consiliul Județean Arad face eforturi să redeschidă sâmbătă seara seară circulația pe drumul județean dintre Frumușeni și Aluniș, închis temporar din cauza lucrărilor care se efectuează la podețul dintre cele două localități. Tronsonul a fost închis timp de trei zile, în 7, 8 și 9 iunie.

Consiliul Județean a mobilizat resurse considerabile, două echipe tehnice lucrează 24/24 ore pentru a redeschide traficul rutier cât mai repede, astfel încât să creăm cât mai puțin disconfort arădenilor. Am refăcut integral structura rutieră, inclusiv parapeții pentru siguranța traficului. De asemenea, am executat ample lucrări de amenajare, regularizare în amonte și aval podeț, a declarat Sergiu Bîlcea.

Reamintim că podul de la Frumuşeni a fost distrus în 1 august 2018, în urma unei viituri. Atunci, traficul a fost închis pentru câteva zile, fiind efectuate lucrări în regim de urgenţă pentru remedierea situației. Podul a fost din nou avariat în urma fenomenelor meteo din ultimele zile și a necesitat intervenția echipelor tehnice ale Consiliului Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.