Un român a provocat un adevărat DEZASTRU pe o autostradă din Germania (VIDEO)! Șase RĂNIȚI și pagube de SUTE DE MII de EURO

Un român a provocat un adevărat DEZASTRU pe o autostradă din Germania (VIDEO)! Șase RĂNIȚI și pagube de SUTE DE MII de EURO

Șase răniți și pagube de sute de mii de euro – este bilanțul unui accident provocat, la sfârșitul acestei săptămâni, de un șofer de TIR român pe o autostradă din Germania.

Accidentul a avut loc pe autostrada A3, în apropiere de oraşul Würzburg.

Potrivit primelor informații, un şofer român care se deplasa cu TIR-ul spre Nürnberg nu a observat că în faţa lui era un blocaj în trafic şi a intrat în plin în mașinile staționate. În urma impactului deosebit de puternic trei TIR-uri şi o camionetă au luat luat foc, fiind distruse în totalitate în incendiu.

Șoferul român a fost grav rănit și a fost transportat la spital. Alți cinci răniți au ajuns în unitățile medicale germane.

Temperaturile au atins peste 1.000 de grade Celsius în incendiul care a urmat, focul fiind stins după mai multe ore de câteva zeci de pompieri. Autostrada a fost realmente distrusă pe o distanță de câteva sute de metri, fiind închisă pentru refacerea covorului asfaltic.

Surse: br.de, main-echo.de

Video: Youtube/Berthold Diem

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.