SE MODIFICĂ tariful de intrare la Ștrandul „Neptun”. Cât vor costa BILETELE

SE MODIFICĂ tariful de intrare la Ștrandul „Neptun”. Cât vor costa BILETELE

Arădenii vor plăti mai puțin pentru biletele de intrare la Ștrandul Neptun.

Un nou proiect de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru utilizarea zonelor de agrement Ştrandul Neptun și Patinoarul Municipal Arad se află la transparență decizională, începând de joi, 4 iunie.

„Autoritatea publică locală are ca obiective, printre altele, îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor prin promovarea calității și eficienței serviciilor publice și organizarea acestora astfel încât să satisfacă cerințele comunității locale și creșterea calității vieții. Ca urmare a celor mai sus enunțate, la solicitările comunității locale, se impune a permite accesul cetățenilor la zona de agrement Ștrandul Neptun, după ora 17,00, cu un tarif preferențial de 10,00 lei”, se arată în proiect.

Astfelaccesul în zona I şi II bazine adulţi și bazine copii va costa, după ora 17,00, – 10 lei (TVA inclus).

Începând cu data de joi,04.06.2020, la intrarea în Primăria Municipiului Arad, sunt afişate următoarele documente privind: Proiect de hotărâre privind completarea Hotărârii nr. 349/2017 a Consiliului Local al Municipiului Arad privind modificarea tarifelor pentru utilizarea zonelor de agrement Ştrand Neptun și Patinoarul Municipal Arad– inițiativa primarului.

Până la data de 24.06.2020, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 05.06.2020, pe pagina www.primariaarad.ro, sau la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, între orele 10:00 –12:00 marți și joi.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Arad, la adresa www.primariaarad.ro.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.