Se putea sfârși TRAGIC: O fetiță care se juca prin Piața Avram Iancu a găsit PORUMB CAPCANĂ destinat PORUMBEILOR (FOTO)

Se putea sfârși TRAGIC: O fetiță care se juca prin Piața Avram Iancu a găsit PORUMB CAPCANĂ destinat PORUMBEILOR (FOTO)

Profitând de vremea călduroasă, o familie a decis să meargă împreună cu fetița prin Piața Avram Iancu din Arad, un loc în care sute de copii se joacă zilnic.

Părinții au fost șocați câteva clipe mai târziu: „Vă dați seama ce reacție am avut când am văzut ce adună copilul din iarbă !!!! Si era plin de aşa ceva…“.

În timp ce fetița se juca prin iarbă, părinții au observat cum culege niște porumb cu ace, destinat uciderii porumbeilor. Dar, și mai șocant este faptul că, într-un moment de neatenție, orice copil lăsat la joacă prin locul public ar putea înghiți porumbul cu ace pus acolo de „indivizi fără inimă“.

„Doamne….. ce inimă să ai să poți da aşa ceva la porumbei !!!“, au scris părinții copilului pe Facebook.

Misterul zecilor de porumbei morți sau răniți, văzuți zilnic prin Arad, s-a rezolvat

Orice arădean vede zilnic un porumbel care suferă sau este mort, iar acesta este unul dintre motive: Cineva vrea „să scape“ municipiul de porumbei, simbolul păcii și al prieteniei.

Postarea de pe Facebook a adunat zeci de comentarii cu privire la caracterul persoanei care a putut face un asemenea gest: „Oameni cu o minte bolnavă“, „Cine a făcut asta să pățească la fel“, „Netrebnici fără inima!“, „Sper sa aibă parte de principiul acţiunii si reacţiunii….“.

Arădenii sunt convinși că nu doar în Piața Avram Iancu se întâmplă acest lucru, ci toate zonele populate de porumbei din municipiu.

Foto: Gros Petru-Garofel Si Cristina

 

  1. Maniac nu are altceva de lucru!E dus rau cu pluta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.