Se reface o porțiune de drum pe șantierul Pîncota – Târnova – Buteni

Se reface o porțiune de drum pe șantierul Pîncota – Târnova – Buteni

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a dispus astăzi remedierea unor nereguli constatate pe drumul județean Pîncota-Târnova-Buteni.

În urma controlului realizat pe șantier, Direcția Tehnică a Consiliului Județean a constatat că pe unele porțiuni asfaltul a cedat.

A fost solicitat și un punct de vedere din partea proiectantului. Întreaga zonă în discuție va fi refăcută, pentru ca lucrarea să fie corespunzătoare.

Am solicitat remedierea urgentă a porțiunii unde primul strat de asfalt a cedat. Am constatat că și o parte a traseului afectat de inundații trebuie reparat, acolo apa pur și simplu a spălat primul strat de asfalt. A fost o rupere de nori, înțelegem, dar trebuie refăcut ca lucrarea finală să fie de calitate. Avem controale permanente pe toate drumurile unde se lucrează în județ, sunt pe teren 12
persoane care verifică șantierele”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

Modernizarea DJ Pâncota-Târnova-Buteni este finanțată de Consiliul Județean Arad din fonduri europene. Tronsonul Pâncota-Târnova-Buteni reprezintă lotul II al drumului județean Arad – Șiria – Pâncota – Buteni.

  1. REPREZENTANTII CJ ARA\D SA FACA BINE SA FIE PE TEREN

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.