Sebastian Bulumac a CÂŞTIGAT competiţia internă din PLUS pentru desemnarea candidatului la Primărie

Sebastian Bulumac a CÂŞTIGAT competiţia internă din PLUS pentru desemnarea candidatului la Primărie

Sebastian Bulumac a câştigat competiţia internă din PLUS în ceea ce priveşte desemnarea candidatului filialei la funcţia de primar al municipiului Arad.

Bulumac a întrunit 53% la sută din votul membrilor, în timp ce contracandidaţii săi au obţinut, toţi trei, 47%. Adică, a obţinut de unul singur mai mult decât competitorii săi la un loc.

Candidatura acestuia va trebui validată de o comisie formată din cinci membri din conducerea filialei.

Potrivit informaţiilor noastre, încă se trag sfori pentru a împiedica intrarea lui Sebastian Bulumac în competiţia pentru Primărie, inclusiv prin schimbarea regulilor în timpul jocului (ne referim la regulamentul privind alegerile), pentru a-i fi blocată candidatura.

  1. Un mare PLUS 😁

    Raspunde
  2. În loc să-și consume timpul și energia pe validari peste validări, mai bine s-ar concentra pe competitorii politici. Dacă actualii continuă încă patru ani vom semăna tot mai mult cu Teleorman și Vaslui.

    Raspunde
  3. DEși se spune că omul contează, iar eu chiar cred asta, în cazul de față Sebastian nu va avea votul meu tocmai pentru că vine de la o formațiune cu origini cel puțin neclare( să nu spun mai mult)

    Raspunde
  4. Dle Florea nu va mai agitati ca stie toata lumea ca votati cu PSD, un partid cu origini certe, clare. PCR traieste!

    Raspunde
  5. Ohoho! Iooooai! Iarasi toata planeta este impotriva lui Bulumac. Mai Trump lipseste. Inca sunt partide care nu au candidat anuntat. psd sigur il asteapta inapoi. De aia l-au trimis in plus. :-))) Hai cu el acasa, si-a facut treaba. #ie psd

    Raspunde
  6. Redactia! A avut bulumac bani pentru articol sau tot adela cristea, amanta lui Fifor a platit, ca de obicei?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.