SURSE: Zeci de membri ai PLUS Arad DEMISIONEAZĂ din partid

SURSE: Zeci de membri ai PLUS Arad DEMISIONEAZĂ din partid

Zeci de membri ai PLUS Arad, inclusiv forul de conducere, sunt pregătiţi să demisioneze după o discuţie avută aseară pe un grup privat de Zoom al partidului în care un membru al conducerii centrale s-a antepronunţat şi a sugerat că va fi invalidată candidatura lui Sebastian Bulumac la funcţia de primar al Aradului.

Potrivit informaţiilor noastre, europarlamentarul Dragoş Tudorache ar fi cel care s-a antepronunţat în discuţia de pe Zoom.

În susţinerea invalidării, conducerea centrală a PLUS invocă faptul că Bulumac a fost susţinut de PSD la precedentele alegeri locale, lucru care nu era prevăzut în regulamentul intern, regulament care a fost modificat însă luni, pe repede – înainte, tocmai pentru a-l putea bloca pe cel care a fost votat ca şi candidat al PLUS Arad cu 53% din voturile membrilor. Deşi în cazul de la Arad se va ţine cont, totuşi, de vechiul regulament (cel nou apărând după începerea procesului de desemnare a candidatului), Biroul Naţional al partidului poate lua, discreţionar, decizia de invalidare a candidaturii.

Sebastian Bulumac nu a fost, încă, invalidat oficial, dar acest lucru este foarte posibil să se întâmple, blocarea candidaturii acestuia fiind rodul negocierilor la nivel înalt dintre USR şi PLUS, semn că cele două partide nu sunt străine de metehnele PNL şi PSD pe care le blamează atât.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Sebastian Bulumac a CÂŞTIGAT competiţia internă din PLUS pentru desemnarea candidatului la Primărie

  1. La ce seceta de candidati de calibru e in Arad, Bulumac castiga si independent.

    Raspunde
  2. In cercurile societatii civile acest Bulumac este numit , Rosu-bulumac , culoarea avind-o de la Psd-ul aradean , asa ca , lasati vrajeala !

    Raspunde
  3. Sa candideze independent atunci, afaceristul de renume mondial Bulumac, sa vedem CATE VOTURI obtine el fara nici 1 partid care sa-l care in spinare!

    Raspunde
  4. Totusi Plus este un partid sau o haita.

    Raspunde
  5. PLUS ARAD este un cenaclu literar-artistic nu o filiala de partid.
    Cautati stiri despre PLUS Arad din ultimele 3 luni si o sa consatatati ce activitate intensa au. ZERO! Bulumac e promovatin presa pentru ca asa ati primit voi, presa, ordin. Cit despre plecarea a zeci de membrii cred ca glumiti. Citeva zeci sunt toti. Se desfinteaza si trec 50% la PSD si 50% la PNL?

    Raspunde
  6. Asa cred si eu. Este un presedinte si presedinti de filiale.
    Totusi cca 100 de membrii in toata tara.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.