SECRETUL ÎNFIORĂTOR pe care-l ținea ascuns MICHAEL JACKSON! Totul a ieșit la iveală

SECRETUL ÎNFIORĂTOR pe care-l ținea ascuns MICHAEL JACKSON! Totul a ieșit la iveală

La șapte ani de la moartea regelui pop, a fost făcut public un raport al poliției care a scos la iveală lucruri șocante despre artist.

Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie în anul 2003, când cinci băieți au declarat că au fost abuzați sexual în reședința sa, Neverland. Cu toate acestea, starul a fost achitat în 2005 și a scăpat de pedeapsă.

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acuzațiilor și au făcut cercetări în locuința lui Michael. Ce au găsit acolo a fost ținut secret până acum. Colecții întregi de pornografie infantilă, imagini cu băieți tineri, bărbați și femei dezbrăcate, cărți despre anatomia umană cu fotografii explicite, reprezentând în special copii, multe jucării, imagini tulburătoare cu animale chinuite, copii abuzați, sadomasochism și multe altele.

Autoritățile au declarat că aceste materiale erau folosite pentru a-i obișnui pe copiii care stăteau la Neverland cu nuditatea și pentru a-i fi mai ușor să abuzeze de ei. Polițiștii care au participat la anchetă susțin că nu încape îndoială de faptul că Michael Jackson i-a abuzat sexual pe acei băieți și, posibil, pe mulți alții. Artistul chiar a recunoscut că dormea în același pat cu copiii, dar a jurat că nu s-a atins de ei.

Jackson a scăpat de închisoare după ce a plătit daune morale de milioane de dolari, iar mama unuia dintre băieți și-a retras plângerea.

Sursa: Daily Mail

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.