Secția de Pediatrie II, modernizată recent cu implicarea societății civile, a fost inaugurată oficial

Secția de Pediatrie II, modernizată recent cu implicarea societății civile, a fost inaugurată oficial

Una dintre cele mai frumoase secții de pediatrie din România a fost inaugurată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, cu implicarea societății civile.

Secția de Pediatrie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a fost adusă la un standard occidental de societatea civilă și mediul de afaceri, prin intermediul Asociației „Cetatea Voluntarilor” și cu implicarea administrației locale. Este vorba despre 6 saloane cu 15 paturi, 5 grupuri sanitare, 2 locuri de joacă și un oficiu alimentar, care au fost modernizate la standarde europene.

„Ce se întâmplă aici are valoare de model la nivel național. Felicitări si recunoștință tuturor celor implicați, în special Asociației «Cetatea Voluntarilor», pentru efort și pentru că s-au activat pentru Arad. Le mulțumesc celor care vin alături de administrație și pun umărul la dezvoltarea Aradului, demonstrând că acolo unde muncim mai mulți pentru același obiectiv nu doar că puterea crește, dar și rezultatele apar mai rapid și sunt mai spectaculoase”, a declarat președintele Consiliul Județean Arad, Iustin Cionca, prezent la inaugurare.

La inaugurare au mai fost prezenți sponsorii – companii și persoane fizice – care au contribuit la modernizarea secției, conducerea Secției precum și cadre medicale și reprezentanți ai administrației locale.

Aceeași asociație, „Cetatea Voluntarilor”, modernizează și secția Radiologie – Pediatrie a Spitalului Județean Arad, tema amenajării de acolo fiind „Cosmosul”, aceasta urmând a fi inaugurată în vară.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.