Semnături pentru aproape 50.000.000 de lei! UNDE MERG BANII

Semnături pentru aproape 50.000.000 de lei! UNDE MERG BANII

Peste 48.000.000 de lei vor fi investite în școli, grădinițe, străzi, drumuri, sisteme de alimentare cu apă şi stații de epurare, în mai multe localităţi din judeţul Arad. 

Primarii unităților administrativ-teritoriale care beneficiază de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Guvernului României, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au fost convocați astăzi la Instituția Prefectului – Județul Arad pentru a semna contractele de finanțare și actele adiționale aferente investițiilor.

„Suma totală a contractelor pentru Județul Arad este de peste 48 milioane de lei (48.688.921,34 de lei) și înseamnă investiții în școli, grădinițe, străzi, drumuri, sisteme de alimentare cu apă, stații de epurare – investiții foarte importante pentru localitățile din județul nostru. Mă bucură faptul că prin aceste sume se vor rezolva multe probleme locale, cum ar fi școli începute și neterminate, finalizarea unor sisteme de alimentare cu apă, asfaltarea sau reabilitarea unor străzi și drumuri”, a declarat Cosmin Pribac, prefectul județului Arad.

Vezi AICI obiectivele de investitii din judetul Arad finantate prin PNDL

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.