Mai multe articole din rubrica "" ↑

Senatorul Ioan Cristina avertizează: „O participare redusă la vot riscă să aducă la putere PSD”

Senatorul Ioan Cristina avertizează: „O participare redusă la vot riscă să aducă la putere PSD”

Alegerile din 6 decembrie sunt cruciale pentru România și pentru fiecare român în parte, consideră senatorul liberal Ioan Cristina.

Potrivit acestuia, o guvernare liberală va aduce 4 ani de dezvoltare pentru România, în timp ce o guvernare PSD va însemna o întoarcere în trecut și stagnare economică.

 „Aradul are o șansă extraordinară de a se dezvolta. Cu Guvern și administrație liberale, Aradul are mai multe șanse de a se dezvolta în următorii ani. Buna colaborare dintre Guvernul Orban și administrația locală deja se vede. Au fost demarate mai multe proiecte de investiții și a fost asigurată descentralizarea accesării fondurilor europene. Cu un Guvern PNL în următorii 4 ani, investițiile din județ vor crește de la an la an. Asta va însemna pentru arădeni: locuri de muncă mai bine plătite, oportunități pentru tineri de a-și face un viitor acasă, condiții de trai mai bune pentru toți locuitorii județului”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Parlamentarul arădean avertizează că „dacă nu mergeţi la vot, lăsaţi în seama altora să vă decidă viitorul”, atrăgând atenţia că „o participare redusă la vot riscă să aducă la putere PSD”.

„Să ne amintim de lecția alegerilor din 2016 când PSD a profitat de apatia electoratului de dreapta pentru a instaura una din cele mai negre perioade din istoria postdecembristă. PSD face și astăzi totul pentru a demoraliza electoratul de dreapta și pentru a-l determina să nu vină la vot. Nu vă lăsați păcăliți de această manipulare. Veniți la vot și fiți alături de noi în efortul de a dezvolta România”, este apelul pe care l-a adresat Ioan Cristina arădenilor.

Loading...
Cuvinte cheie
  1. sa iasă oricine numai PNL nu, ca ăștia de fapt sunt vechii PDL iști în haine de oita PNL. Dacă vreți salarii tăiate, pensia părinților tăiată, atunci votați PDLul actual ( PNL pe lista de vot)

    Raspunde
  2. PARTIPAM SI VOM CASTIGA!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.