Senatorul Ioan Cristina despre candidatul PNL la Primăria Arad: Desemnarea va fi făcută de Biroul Politic Naţional

Senatorul Ioan Cristina despre candidatul PNL la Primăria Arad: Desemnarea va fi făcută de Biroul Politic Naţional

Scandalul din PNL Arad legat de sondajul de opinie pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Aradului este, fără îndoială, subiectul zilei în municipiu.

Contactat de NewsAr.ro, senatorul liberal Ioan Cristina a fost cât se poate de succint în declaraţia dată pe temă, acesta participând chiar atunci la o întâlnire cu liderul PNL Ludovic Orban. „Noi, la Arad, am parcurs o procedură internă a filialei de desemnare a candidaţilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi cea de primar al municipiului. Nu vreau să fac nici un fel de comentarii legate de ceea ce a apărut în presă, sondajul este în derulare şi vom vedea care sunt rezultatele acestuia. Conform statutului, decizia de desemnare a candidatului la Primărie revine, în ultimă instanţă, Biroului Politic Naţional”, a spus Ioan Cristina. Senatorul liberal a precizat că nu poate vorbi mai mult, continuându-şi întrevederea cu premierul Orban.

Special Arad şi, ulterior, alte surse media afirmă că preşedintele PNL Ludovic Orban a blocat lansarea candidatului liberal la funcţia de primar al Aradului pe motivul măsluirii sondajului de opinie comandat de conducerea centrală a partidului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.