Senatorul Ioan Cristina, despre remanierea guvernamentală: „Cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toți”

Senatorul Ioan Cristina, despre remanierea guvernamentală: „Cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toți”

Senatorul liberal Ioan Cristina a luat poziţie vizavi de restructurarea guvernului Dăncilă, în special în ceea ce priveşte Ministerul Justiţiei.

„După părerea mea, cea mai bună restructurare guvernamentală este să plece toți incompetenții care au ajuns la putere și să lase România să pornească din nou pe un drum corect”, a declarat senatorul arădean.

Ioan Cristina s-a referit la propunerea de schimbare a ministrului Justiţiei Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea. „În acest caz, putem spune că am scăpat de dracu dar am dat de tată-su. Pentru mine este foarte clar ce se urmăreşte: Emiterea ordonanţei privind amnistia și grațierea. Să nu uităm că Nicolicea este cel care a schimbat legea recursului compensatoriu astfel încât 14.000 de deținuți periculoși au fost eliberați din puşcării”, a spus senatorul.

În final, acesta a conchis: „Nu putem fi de acord cu o asemenea propunere, care ar transforma şi mai tare România într-un rai al infractorilor. Infractori pe străzi, eliberaţi din puşcării, şi infractori în fruntea statului. Acest derapaj trebuie neapărat oprit, sub o formă sau alta”.

  1. Vorbește ciob de oală spartă!Dar tu măi ciocoflendere de cand ești parlamentar în afară că mai apari din cand în cand prin ziare ce ai facut pt Arad?

    Raspunde
  2. Asta-i vodcaru campion a politicii aradene , si marele sinecurist a zonei libere Curtici !

    Raspunde
  3. Las-o mai Cristino ca-i coapta , birtu-i de tine , hai hichhhhh !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.