Senatorul Ioan Cristina: „Domnul Purcaru are o singură problemă şi anume schimbarea directorilor liberali”

Senatorul Ioan Cristina: „Domnul Purcaru are o singură problemă şi anume schimbarea directorilor liberali”

Senatorul liberal Ioan Cristina a luat poziţie vizavi de atacurile repetate pe care Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad, le-a avut în ultima vreme la adresa PNL. „Observ că domnul Purcaru nu mai poate de grija noastră, a Partidului Naţional Liberal. Îl preocupă percepţia pe care o are PNL în ochii electoratului, ce vom obţine de pe urma fuziunii cu PDL şi aşa mai departe. În realitate, domnul Purcaru are o singură problemă şi anume schimbarea directorilor liberali, uitând să spună că pe vremea USL, când au fost instalaţi, atât PSD cât şi PC le susţineau sus şi tare competenţa. Acum, când pesediştii şi conservatorii râvnesc la funcţiile acestora, brusc directorii respectivi nu mai sunt buni. Aşa să fie sau Mircea Purcaru vorbeşte sub presiunea colegilor săi care doresc să ajungă în respectivele funcţii?”, a declarat senatorul.

De remarcat, că cei mai mulţi dintre directorii pe care PNL îi are la Arad înfruntea unor instituţii deconcentrate ale statului şi-au câştigat posturile prin concurs, sau chiar în instanţă, cum este cazul lui Viorel Agud, de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

  1. si ce nu are dreptate? partidul i-a pus iar acum nu mai e la guvernare. deci pot sa plece! pa pa Pele Parpala Nogea etc.!!!!11

    Raspunde
  2. Dar problema ta sti care este? Iti spun eu, esti un taran prost, cate initiative ai avut in parlament? Esti patetic

    Raspunde
  3. NERODUL LIBERICA 20 iunie, 2014, 4:37 pm

    Exact,toti boii liberali -afara cu ei! Niste cretini pusi politic……nu crezi ca ar trebui sa demisionezi bai necoptule parlamentar??!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.