Senatorul Ioan Cristina: În PSD sunt mii de Liviu Dragnea

Senatorul Ioan Cristina: În PSD sunt mii de Liviu Dragnea

Senatorul Ioan Cristina a anunţat că PNL a luat decizia de a nu le răspunde celor care atacă partidul deşi se află tot în opoziţie.

Senatorul liberal s-a referit la reprezentanţii USR, care au decis, recent, să susţină un candidat propriu la Preşedinţia României.

„Dacă alții vor continua să ne atace nu le vom răspunde, pentru că obiectivul nostru fundamental este să readucem România pe drumul cel bun iar lucrul acesta suntem convinși că îl putem face alături de președintele Iohannis și alături de toți românii de bună credință”, a declarat Ioan Cristina.

„Partidul Național Liberal susține candidatura președintelui Klaus Iohannis și, de asemenea, Partidul Național Liberal consideră că adevăratul adversar este PSD și coaliția majoritară, un PSD în care chiar dacă Dragnea nu mai este la butoane este un PSD profund retrograd, antieuropean, antidemocratic, un PSD în care sunt mii de Liviu Dragnea care nu sunt la fel de cunoscuți. Sunt mii de Liviu Dragnea cu care sunt împânzite instituțiile publice, cu scopul de a le confisca și de a le deturna de la obiectivul lor fundamental de a servi interesul cetățeanului, transformându-le în arme politice de partid”, a mai spus senatorul arădean.

Loading...
  1. Nu trebuie să apreciezi ce zice, ci cine zice! Te-ai trezit din mahmureală, Neluțu? Ăsta miroase a Alexandrion chiar și în poză. Dacă PNL arată ca el, PSD ca Dragnea și USR ca Goțiu, clar că lumea va vota Partida Romilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.