Noi detalii cu privire la desemnarea candidatului la Primărie din partea USR Arad

Noi detalii cu privire la desemnarea candidatului la Primărie din partea USR Arad

Procesul democratic prin care USR Arad își va desemna candidatul pentru fotoliul de edil local va fi supus supravegherii și validării de către o Comisie, al cărei rol este să asigure respectarea regulamentului și corectitudinea procedurilor, anunță cei de la USR.

Președinte al Comisiei a fost desemnat avocatul arădean Cătălin Mihalache, iar printre membrii săi se numără Vlad Botoș, președintele USR Arad și europarlamentar, Daniel Țole, președinte al USR Sebiș, iar dintre arădenii cunoscuți pentru activitatea din sfera civică sunt anunțați Cosmin Galu, Dana Babencu, Daria Nistor și Călin Miclăuș.

Comisia va activa până la data de 21.09, când va gestiona votul intern și desemnarea candidatului. Componența sa nu este definitivă, îi invităm pe toți cei care doresc să urmărească procesul, să solicite înscrierea în cadrul acestei Comisii. Rolul său este să analizeze formularele de înscriere ale candidaților, să sesizeze aspecte privitoare la etică, morala candidaților sau aspecte care nu converg cu valorile și ideile USR, care pot apărea în formularele de înscriere. Pe parcursul campaniei pot sesiza oricând președintele cu privire la orice aspecte care li se par neconforme cu Regulamentul. Membrii săi vor forma comisia electorală în data de 21.09.2019, când va avea loc votul final. Până atunci participă, dacă doresc, la dezbaterile dintre candidați, iar la final vor anunța împreună cu președintele Comisiei câștigătorul desemnat în urma votului, declară Cătălin Mihalache, avocat și președintele Comisiei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.