Senatorul Ioan Cristina solicită DEMISIILE lui Nicolae Mehelean şi Ioan Creţu

Senatorul Ioan Cristina solicită DEMISIILE lui Nicolae Mehelean şi Ioan Creţu

Senatorul Ioan Cristina, co-preşedinte al PNL Arad, salută gestul lui Ioan Nicodin, care şi-a dat demisia din Consiliul Local al oraşului Ineu, după ce alături de alţi doi consilieri liberali nu a votat, la ultima şedinţă a forului legislativ local, un proiect de interes pentru oraş. Este vorba despre trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui teren pe care ar fi trebuit să se construiască Penny Market.

De asemenea, senatorul a declarat că aşteaptă un gest similar şi din partea celorlalţi doi consilieri liberali, Nicolae Mehelean (fost primar al oraşului) şi Ioan Creţu (fost parlamentar).

„Salut gestul lui Ioan Nicodin, care este unul de onoare, dar aştept un gest similar şi din partea celorlalţi doi liberali care au votat împotriva intereselor oraşului Ineu. Ei sunt, mai nou, membri ai Partidului Naţional Liberal, dar au demonstrat că ori nu vor, ori nu înţeleg ce înseamnă unitatea de partid”, a declarat senatorul Ioan Cristina.

Co-preşedintele PNL Arad a declarat că împotriva celor doi consilieri locali ineuani vor trebui luate măsuri „dacă nu înţeleg să plece singuri”.

Citeşte şi:

  1. Nelutzu perla te duci tu la dna in locul lor după ce votează.Un gest de onoare ar fi sa demisionezi ca faci umbra degeaba pământului.

    Raspunde
  2. mai nou e interzisa in PNL gandirea libera si actiunea in consecinta ????? sa fii liberal inseamna spirit de turme si interzicerea initiativei ????? pe bune? nu mai bine si-ar da dl Cristina demisia? ca nu a facut niciodata nimic util si nu a avut niciodata vreo initiativa – de accea nu intelege initiativa .

    Raspunde
  3. Dle senator,
    Consider ca dl nicodim ioan a gresit dindu-si demisia.iar cu unitatea partidului imi aduceti aminte de vremuri recente. Cred ca amenintarile dlui primar cu excluderea din partid si indicatiile dvoastra cu demisiile nu sunt corecte.acesti consilieri au fost alesi cu voturile unei parti din electoratul Ineului.

    Raspunde
  4. ,,Zicală românească : câinele care latră nu musca ! – Zicală chinezească : câinele care latră nu e bine prăjit ! ” Înteles ?

    Raspunde
  5. hopaaaa iata cum sare de cur in sus aripa PDL din noul PNL! intamplator si cei trei Mehelean, Nicodin si Cretu erau tot de la PDL. sau ma insel? iata secretul votului celor trei gica contra…. rusine bah!

    Raspunde
  6. Nelutule ai ramas un papagal

    Raspunde
  7. gunoaiele portocalii se repliaza si lupta din rasputeri acum cand li s-a hotarat sfarsitul de la cel mai inalt nivel… tic tac tic tac!!!!

    Raspunde
  8. Ia uitati Domnule Critina ce declarati despre actuali dumneavoastra parteneri ?
    http://www.clon.ro/cristina-s-a-furat-domnule-falca/1162311 .sa fie intr-un ceas Bun !
    Cit gunoi sa mai indure Aradenii!

    Raspunde
  9. Sa trezit si Neluta(u) scrumiera , problema lui este ca el si lingaii din jurul lui nu conteaza deloc in acest PDL-PNL , jupanul ramine deocamdata Falcao care stie bine ca senatorul vodcii il va sustine pe Iotcu la viitoarele alegeri din partid . In concluzie demersul lui = O

    Raspunde
  10. Tot felul de boi avem in parlament

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.