Senatorul Ioan Cristina: Trebuie să rămânem vigilenţi

Senatorul Ioan Cristina: Trebuie să rămânem vigilenţi

Senatorul Ioan Cristina le cere colegilor săi liberali să rămână la fel de implicaţi şi în ceea ce priveşte turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Trebuie să rămânem vigilenţi şi să ne mobilizăm şi mai puternic electoratul, astfel încât victoria preşedintelui Klaus Iohannis să fie una usturătoare pentru PSD şi pentru tot ce reprezintă acest partid în România. Am încredere că, alături de partenerii care au pus umărul la dărâmarea Guvernului Dăncilă, vom reuşi un rezultat formidabil în turul al doilea”, a spus senatorul arădean.

Acesta atrage atenția că PSD este un partid „cameleonic și parșiv”, care se folosește de „cele mai josnice tactici de dezinformare, minciună și manipulare”, speculând în mod cinic temeri ale românilor. „Lupta cu PSD nu s-a terminat, iar cea mai mare greșeală ar fi să subestimăm PSD. Dovada stă în faptul că a reușit, totuși, intrarea în turul al doilea”, a declarat Ioan Cristina.

Senatorul arădean este convins însă că, prin votul de la alegerile prezidenţiale, România va porni pe un alt drum şi va şterge tot răul făcut de PSD în ultimii ani. „Votul de acum şi de anul viitor, când vom avea alegeri locale şi parlamentare, trebuie să trimită definitiv PSD în istoria neagră a acestei ţări”, a subliniat senatorul arădean.

Acesta consideră că votul din primul tur a arătat că majoritarea românilor respinge politica făcută PSD şi atitudinea toxică cu care pesediştii au exercitat puterea. „Oamenii doresc ca PSD să nu mai țină România captivă și prizonieră în trecut. Românii au arătat că doresc eliminarea PSD-ismului din administrație, întrucât este ceea ce deturnează drumul corect al fiecărei comunități și al României”, a menţionat Ioan Cristina.

De remarcat, spune parlamentarul arădean, este faptul că niciodată în 30 de ani PSD nu a primit de la români un vot de blam mai mare în primul tur al alegerilor prezidențiale. „Niciodată candidatul PSD la alegerile prezidențiale nu a obținut mai puțin de 3 milioane de voturi. În comparație, Dăncilă a primit votul a 2 milioane de români, practic același rezultat obținut de PSD și la alegerile europarlamentare”, a conchis Ioan Cristina.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.