Senatorul Senatorul Ioan Cristina: „Atât alegătorii USR-PLUS, cât și alegătorii PMP sau cei ai UDMR își doresc o Românie normală”

Senatorul Senatorul Ioan Cristina: „Atât alegătorii USR-PLUS, cât și alegătorii PMP sau cei ai UDMR își doresc o Românie normală”

Senatorul Ioan Cristina a declarat că PNL salută mesajele de susținere pentru Klaus Iohannis venite din partea liderilor celorlalte partide care au avut candidați în turul I al alegerilor prezidenţiale.

Potrivit senatorului liberal arădean, este o dovadă de maturitate politică să clarifici de care parte a eșicherului politic te afli în astfel de momente, atât de importante pentru destinul ţării.

„Suntem convinși că atât alegătorii USR-PLUS, cât și alegătorii PMP sau cei ai UDMR își doresc o Românie normală iar șansa ca împreună să începem reconstrucția ţării poate fi valorificată la votul din 24 noiembrie”, a spus Ioan Cristina.

„Așa cum împreună am reușit înlăturarea PSD de la guvernare, tot împreună putem seta definitiv calea de urmat pentru România următorilor ani”, a mai declarat parlamentarul arădean.

  1. Da domnul senator stie daca mai stie ca romania anormala a fost facuta si de el cind era in USL ?

    Raspunde
  2. Eu am votat pentru o Românai anormală, pentru că în urmă cu 5 ani au fost o grămadă de fraieri care au votat una a lucrului făcut zicea ăla că bine. Ieri tot ăla a zis că realizarea lui cea mare este că a dat PSD-ul jos. Atunci mă felicit că am votat pt. România anormală dacă cea normală face tipul măsat de bine. Să vă duceți până cădeți de pe hartă cu prostiile voastre. hai pa.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.