„Viața secretă a animalelor 2“, la cinematograful din Grădiște

„Viața secretă a animalelor 2“, la cinematograful din Grădiște

O nouă proiecție de film pentru copii a fost programată la cinematograful din Grădiște.

Astfel, sâmbătă, 16 noiembrie 2019, spectatorii sunt invitați să vadă animația „Singuri acasă 2. Viața secretă a animalelor“, care continuă povestea animăluțelor celebre care i-au cucerit pe cei mici dar și pe cei mari în anul 2016.
Max, Gidget, Snowball și restul găștii vor putea fi văzuți în aventuri noi, când curajul le va fi pus la grea încercare.

Filmul explorează și latura lor emoțională, legăturile dintre personaje, scoțând în evidență și familiile care îi iubesc.

Ca și până acum, organizatorii, propun două serii de proiecții, una de la ora 10.00 și una de la ora 12.00.

Filmul este dublat în limba română.
Cei care doresă să-și rezerve din timp locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740946821 și adresa de email: cinemagradiste@gmail.com.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, derulat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Singuri acasă 2

Gen film: Animație, Comedie, Familie
Țara: SUA 2019
Rating: Audiență generală
Durată: 86 minute
Dublat în limba română

Singuri acasă 2 este continuarea imensului succes din 2016 și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.