SENZAŢIONAL! Cătălin Ţiţirigă NU A MINŢIT! Migraţie MASIVĂ de la PP-DD la PDL!

SENZAŢIONAL! Cătălin Ţiţirigă NU A MINŢIT! Migraţie MASIVĂ de la PP-DD la PDL!

Demonstraţie de forţă a foştilor lideri ai PP-DD Arad, care au organizat o conferinţă de presă la care au participat mai mulţi lideri zonali din judeţ care au trecut, alături de Remus Guţu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi Cătălin Ţiţirigă, viceprimar al municipiului, la PDL.

Aceştia au ţinut să contrazică declaraţiile preşedintelui Simona Man, care a afirmat sâmbătă, la Arad, că numai un singur lider (Cătălin Ţiţirigă) şi patru consilieri locali au trecut la PDL. Şi s-a dovedit că Simona Man nu era în cunoştinţă de cauză când a făcut acele afirmaţii.

„Vrem să spunem lucrurilor pe nume, adică să arătăm adevărul. Eu nu am minţit atunci când am afirmat că peste 35 de aleşi locali ai PP-DD au trecut la PDL, avem aici hârtiile care dovedesc asta (n.r. – le-a prezentat în conferinţa de presă). Sunt aici reprezentanţii mai multor organizaţii, care pot să confirme ceea ce spun”, a declarat Cătălin Ţiţirigă.
Acesta a declarat că, în plus, Simona Man a trimis la Primăria Municipiului Arad o hârtie prin care a anunţat excluderea din partid a lui Cătălin Ţiţirigă. „A spus că mi-a luat mandatul (n.r. – de ales în Consiliul Local Municipal), dar acest lucru nu este posibil în condiţiile efectelor pe care le are Ordonanţa de urgenţă 55/2014, care permite migraţia politică a aleşilor locali”, a spus Cătălin Ţiţirigă.

La rândul său, Remus Guţu, a declarat că cea mai mare nemulţumire a organizaţiei PP-DD Arad a fost faptul că s-a format o alianţă cu PSD pe plan naţional, în condiţiile în care la Arad a fost preferată cea cu PDL. În plus Remus Guţu a mai spus că o mare dezamăgire pentru liderii organizaţiei arădene a fost dizolvarea Biroului Judeţean, în condiţiile în care PP-DD Arad a obţinut printre cele mai bune rezultate din ţară la ultimele ture de alegeri. „Eu, personal, am luat această decizie încă din urmă cu două săptămâni (n.r. – de trecere la PDL). Noi, la Arad, am realizat al doilea scor pe ţară la alegerile europarlamentare şi, cu toate acestea, colegii noştri de la Bucureşti au dizolvat Biroul Judeţean (n.r. – până la dizolvare, Remus Guţu a deţinut funcţia de preşedinte al PP-DD Arad). Nici până astăzi nu ne-au oferit o explicaţie…”, a spus Remus Guţu. Acesta a mai precizat că, oricum, la Arad, exista o alianţă cu PDL, dar „mai lipsea hârtia”.

De remarcat, că viceprimarul Cătălin Ţiţirigă a afirmat că, în curând, consilierul judeţean Gheorghe Seculi, tatăl Simonei Man, ar urma să treacă la rândul său la PDL.

În finalul conferinţei, toţi reprezentanţii PP-DD au declarat că nu au făcut decât să-şi urmeze liderii la PDL, pentru că nu mai vedeau nici un viitor în partidul lui Dan Diaconescu.

Despre Simona Man, atât Guţu cât şi Ţiţirigă, dar şi ceilalţi participanţi la conferinţă, au spus că, din păcate, „nu are ultimul cuvânt în partid”.

La conferinţa de presă, alături de Ţiţirigă şi Guţu au fost prezenţi, între alţii, consilierul judeţean Valentin Covaliu, Maria Hălmăjan, fostă şefă de cabinet a deputatului Ştefan Dalca, Nicolae Demeter, consilier local la Pecica, Gavril Petru Onu, viceprimarul comunei Secusigiu, David Steop, consilier local la Vladimirescu, şi Tiberiu Asimionesei, consilier local la Ususău.

  1. Domnilor,as dori sa il lasati in pace pe titiriga care a fost un om adevarat de cand il cunosc.Din anul 1998 a lucrat ca administrator la firma lui de achizitionarea ,comercializarea si prelucrarea primara a lemnului .In anul 1998 a inchiriat Hanul Barsa unde si-a desfasurat onest activitatea avand 10 angajati,muncind cot la cot cu ei zi lumina.Acest domn avea pe atunci garsoniera in arad ,ca mai apoi in anul 2002 sa cumpere pe bani munciti Hanul Barsa si ulterior un apartament in arad. multe ar mai fi de scris despre acest om deosebit dar tin sa precizez ca a fost dintotdeauna pe picioarele lui.

    Raspunde
  2. nu a mintit acum ca in rest minte de ingheata apele

    Raspunde
  3. titirisca ,asta ,care dealtfel sant sigur ,ca este un om cinstit pana in maduva oaselor , sa transferat deja cam de multisor de la partidul mascariciului de DD la PDL aripa falca ,sau cum so numi acum gruparea mafiota a tuciuriului .
    Iar prostimea ramasa pe dinafara , si care mai sperau sa le cada si lor un oscior , in loc sa-l dea afara din partid pe tradator , acul il urmeaza .
    Oare ce au de zis vechii PDL-isti , acum ca randurile lor se ingroasa cu acesti nefericiti ,fost adepti al gurului DD ,multi dintr-e ei niste idioti isterizati care nu au decat 4 clase ,si alea facute in diverse scoli speciale .

    Raspunde
  4. ma intreb si ii intreb de ce au organizat o conferinta de presa in sediul consiliului judetean care este institutie publica? de ce nu au mers la sediul de partid? este legal sa folosesti spatiul unei institutii publice pentru conferinte de presa cu teme politice? nici pe Falca nu l-am vazut sa organizeze conferinte de presa politice la primarie, mergea la partid…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.