Sergiu Bîlcea afirmă că reprezentanţii PSD Arad în CJA s-au dedat unui circ ieftin, electoral

Sergiu Bîlcea afirmă că reprezentanţii PSD Arad în CJA s-au dedat unui circ ieftin, electoral

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, consideră că reprezentanţii PSD Arad în CJA s-au dedat unui circ ieftin, electoral, la şedinţa în care s-au desemnat membrii AGA în societăţile în care instituţia este acţionar.

„Încă de atunci am semnalat faptul că miza nu este remuneraţia aferentă, ci o reprezentare corectă şi profesională a Consiliului Judeţean în respectivele societăţi. Iată că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului cu nr. 53, din 14 septembrie, a dus inclusiv clarificările necesare. Prin această Ordonanţă, se specifică în mod clar că «se interzice operatorilor economici la care statul şi unităţile administrativ-teritoriale deţin direct sau indirect o participaţie unică sau majoritară să acorde remuneraţii reprezentanţilor în adunările generale ale acţionarilor». Am şi afirmat că o astfel de decizie este în lucru şi că reprezentanţii Consiliului în AGA la diferite societăţi ar putea să NU beneficieze de indemnizaţie pentru activitatea lor. În schimb, consilierii judeţeni ai PSD au preferat să părăsească ostentativ sala”, a declarat Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele CJA este de părere că totul „a fost un circ ieftin, cu scop electoral, pentru a impresiona mass-media şi opinia publică. Reprezentanţii PSD în Consiliul Judeţean, puţini cât sunt, ar trebui să înţeleagă că au fost aleşi să reprezinte arădenii, nu să fugă din sală ori de câte ori nu le convine ceva, când deciziile luate nu sunt conforme cu interesele lor directe”.

 

  1. Reprezentare corecta zici tu?slugoiul lui Falca!te-ai vândut definitiv.

    Raspunde
  2. Dinu Păturică in tălpi…țucălar până-n măduvă, șofer la șefi, sponsor la cine trebuie….halal…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.