Sergiu Bîlcea: „Am semnat încă un contract pentru modernizarea drumurilor județene”

Sergiu Bîlcea: „Am semnat încă un contract pentru modernizarea drumurilor județene”

Alte două tronsoane de drumuri județene vor fi modernizate.

Modernizarea tronsonului DJ 709 J Pecica-Turnu este parte a Proiectului ,,Modernizare DJ 709 J Dorobanți-Macea și Modernizare DJ 709 J Pecica-Turnu”. „Am semnat încă un contract pentru modernizarea drumurilor județene, sursa de finanțare fiind fondurile europene. Credem că toţi arădenii trebuie să fie conştienţi de ponderea investiţiilor din bani europeni în infrastructura judeţului. Cu aceste două tronsoane, toate proiectele depuse spre finanțare prin Programul Operațional Regional, pentru drumurile județene, au fost aprobate și sunt finanțate. Acest aspect arată capacitatea Consiliului Județean Arad, a aparatului de lucru, de a identifica surse de finanțare pentru obiectivele pe care ni le-am propus”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad Sergiu Bîlcea (foto).

Pe acest tronson, proiectul prevede modernizarea a 9,12 km din drumul judeţean DJ 709J între Pecica şi Turnu și reamenajarea intersecțiilor cu drumurile laterale. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de siguranţă a circulaţiei – semnalizări rutiere (marcaje şi indicatoare) şi bornarea drumului.

Până la finalul implementării proiectului se vor moderniza 12,02 km de drum județean. Valoarea toatală a finanţării nerambursabile a proiectului este de 22.366.273,89 lei, iar valoarea totală a acestuia este de 22.871.014,51 lei.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.