Sergiu Bîlcea: „Aşteptăm acum să vedem ce va face, concret, PSD Arad pentru CET”

Sergiu Bîlcea: „Aşteptăm acum să vedem ce va face, concret, PSD Arad pentru CET”

Sergiu Bîlcea, consilier local municipal şi co-preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Arad, a declarat astăzi, după ce Consiliul Local Municipal a alocat 6.000.000 de lei pentru CET, că aşteaptă să vadă şi din partea PSD Arad o acţiune concretă, nu doar la nivel declarativ.

„Am votat, astăzi, alocarea a 6.000.000 de lei pentru CET, sumă care provine din banii arădenilor plătitori de taxe şi impozite. Aşteptăm acum să vedem ce va face, concret, PSD Arad pentru CET, pentru că, dincolo de demagogia şi ipocrizia domnilor Căprar şi Fifor, faptele sunt cele care contează”, a precizat Sergiu Bîlcea.

  1. Domnule balcea nu transformati problemele foarte grave aleCET-ului intro disputa politica de prost gust care nu rerolva problema.problema cet este in curtea dumneavoastra aCLM in conformitate cu legislatia in vigoare.

    Raspunde
  2. Dl consilier are dreptate. PSD si Ciolos ce fac?????

    Raspunde
  3. Ce morții mătii aștepți să facă, băi lindicu’ principesei ?
    Ce anume ai vrea să facă ?
    Eventual să te trimită la nebuni….

    Raspunde
  4. sergiu vezi-ti de afacerea ta si lasa politica !

    Raspunde
  5. care principesa? Pistroaie?? vezi ca altii sunt titulari acolo la organul ala pe care l-ai pomenit 🙂

    Raspunde
  6. Sunt curios sa-ti vad si CV-ul d-le Balcea ca sa stim si noi ce competente ai ca sa faci comentarii despre producerea si furnizarea energiei electrice si termice.In ceea ce priveste CET oricare dintre ele sa nu uitati ca voi consilierii sunteti in consilii de administratie si AGA de mai bine de 8 ani,fapt ce a condus la acumularea acestor datorii.Asa ca ciocu mic!

    Raspunde
  7. In urma cu vreo 3 ani jumatate va laudati ca veti reduce pretul la gigacalorie de la 31,3 euro la 16 euro. Bineinteles promisiune neonorata!!!! Faptul ca nu sunteti capabili sa respectati niste contracte si clauze spune multe de capacitatile voastre de a conduce acest municipiu. 6 milioane intr-adevar i-ati dat din banii nostrii, dar cred ca sunteti vinovati 100% de problemele CET-ului!!

    Raspunde
    • Ce treaba are PSD-ul cu CET-ul,nu santeti voi majoritari in consiliu local,nu este primarul din randurile voastre.Banii platiti din cauza incompetentei voastre sant din taxele noastre,eu nici macar n-am treaba cu CET-ul avand termoteca.

      Raspunde
  8. Balciu , zis…..frunte ingusta , zis lingau , zis clantaul , zis cameleonul , atentie ! individ deosebit de predispus la tradare !!!!

    Raspunde
  9. Tu de cind ai ivatat sa vorbesti?

    Raspunde
  10. Dupa opt ani de conducere „glorioasa” domnul Balcea intreaba retoric „sa vedem ce o sa faca PSD-ul”? . Pana acuma aredenii au vazut ce ati facut voi.

    Raspunde
  11. Exact! Sa plece PNL-ul si o sa vedem ce poate face si PSD-ul.

    Raspunde
  12. Priviți cu atenție acest ipochimen sofer de senator casatorit , tipul perfect al parvenitului din politi a romaneasca. Desi in viata lui a citit doua carti, duna si trefla se da intelectual semido t desi are grave carente atat la scriere cat si la citire. Ginere de succes traieste cu impresia ca ul iorul merge de multe ori la apa dar uita ca in acea apa nu se oglideste munca lui…..Vine o zi……

    Raspunde
  13. Te mindresti ca platiti din birurile puse pe ARAD ?Sa va fie rusine!!!! NU VOTAM PDL-ul.

    Raspunde
  14. Mai Balci.Pana la urma dati banii aradenilor inapoi la aradeni.

    Raspunde
  15. balcea nu vei reusii sa filtrezi toate comentarii tu trebuea sa fi inchis voi face tot posibilul sa citeasca aradeni despre cei 120 persoane folosindui ca sclavi platindui la km si presa austriaca va fii informata despre ego cu care colaborezi sa ai parte de o camera curata la penetenciar

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.