Sergiu Bîlcea: „Dezastrul guvernării PSD trebuie să se încheie!”

Sergiu Bîlcea: „Dezastrul guvernării PSD trebuie să se încheie!”

PNL este la un pas să răstoarne Guvernul incompetent şi corupt al PSD, afirmă Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, într-un comunicat de presă.

Moţiunea de cenzură este citită în Parlament iar săptămâna viitoare va fi votată, spune Bîlcea.

„Guvernele construite de Liviu Dragnea au avut o singură preocupare: Să apere corupţii. PSD a înglodat România în datorii pentru cheltuieli nesustenabile, a oprit investiţiile majore, a furat banii administraţiei locale. La Arad, suferim din cauza guvernării PSD, care a luat banii munciţi de comunitatea noastră, ne-a pus poveri fiscale care au încetinit ritmul investiţiilor. În loc să susţină polii de creştere economică, guvernanţii au preferat să dirijeze politic bani spre judeţele care votează PSD. Este momentul decontului, acest Guvern trebuie să plece şi să răspundă în faţa opiniei publice, alături de parlamentarii care l-au susţinut. Faptul că senatorul Fifor, aghiotantul lui Dragnea şi Dăncilă, a încercat să se salveze fugind spre instituţii europene spune multe despre panica instaurată la PSD”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Mă bucur că PNL este partidul care a mobilizat opoziţia şi a avut iniţiativa unei moţiuni de cenzură care, sunt convins, va pune punct dezastrului guvernării PSD”, a conchis Bîlcea.

Loading...
  1. Un aradean get-beget 4 octombrie, 2019, 9:52 am

    Sa se incheie odata,PSD a facut doar rau societatii…dar nici pe voi nu va voteaza nimeni!V-ati dovedit inutilitatea,angajarea pe pile,pe posturi bine platite la STAT,primirea in mijlocul vostru al unor fripturisti care mai intai au cochetat cu PSD si acum cu voi,nu fac decat sa le demonstreze oamenilor ca PSD=PNL=de 30 de ani NIMIC!

    Raspunde
  2. voi acolo la cj de ce aveti nevoie de vreo 230 de angajati? v-ati angajat toate rudele acolo? macar daca ati fi facut ceva pentru Arad, dar nu faceti decat sa va incasati salariul urias marit de PSD pe spatele platitorilor de taxe, sa iesiti public sa ne spuneti pentru ce luati salar si ce produceti pentru banii luati de la stat, plimbati hartii A4 toata ziua prin birouri

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.