Sergiu Bîlcea: „PSD reinventează mineriadele”

Sergiu Bîlcea: „PSD reinventează mineriadele”

Marele miting pregătit de PSD este o reîntoarcere la politica anilor 1990, o încercare a PSD de a redeveni prin forţă partidul stat care controlează toată societatea românească, este de părere Sergiu Bîlcea preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Arad

„Este o acţiune de intimidare a justiţiei, o încercare de a reinventa mineriadele din anii 1990. În acest moment, PSD controlează majoritatea parlamentară, are în mână guvernarea, are toate pârghiile legale de a produce schimbări în mod democratic. Din decembrie 2016, PSD încearcă de fapt să controleze toate instituţiile, să se plaseze mai presus de lege. Cei de la PSD nu pot să formuleze clar cine produce abuzurile împotriva cărora protestează, pentru că ar trebui să indice de fapt libertatea justiţiei. Metodele de forţă prin care vor să ducă oameni la protest sunt sugestive pentru politica de forţă şi de intimidare. Stabilirea unei ţinte de număr de persoane pe care organizaţiile judeţene trebuie să le ducă la Bucureşti indică de fapt că la miting nu va participa cine doreşte, ci cine poate fi obligat. PSD demonstrează de fapt că este un partid care nu îşi poate schimba năravurile, este un partid care nu se poate moderniza, un partid nociv pentru România”, a declarat Sergiu Bîlcea, preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad.

Loading...
  1. Bre Balcea harcea parcea…Unde ceasu’ meu ai fost tu in 1990, de te apuci de peroratii care te depasesc total? Mergi inapoi intre fustele lu Budigoaie si taci in pana mea de parapanta care imi esti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.