Sergiu Bîlcea: „Senatorul Fifor a ratat la două ministere şansa să facă ceva pentru Arad”

Sergiu Bîlcea: „Senatorul Fifor a ratat la două ministere şansa să facă ceva pentru Arad”

Eşecul ministrului Mihai Fifor arată eşecul PSD de a face ceva pentru arădeni, este de părere președintele Organizației Municipale a PNL Arad, Sergiu Bîlcea.

„Domnul Fifor a plecat din Guvern fără să realizeze sau să iniţieze măcar un proiect important pentru Arad, deşi a fost ministru la două ministere importante. Guvernarea PSD cu domnul Fifor ministru au zero realizări pentru Arad, într-o perioadă în care Guvernul PSD a tăiat peste 45 de milioane de euro arădenilor şi a alocat foarte puţine fonduri pentru investiţii, comparativ cu alte judeţe. Deşi nominal domnul Fifor este senator de Arad şi a ocupat două portofolii de ministru, Aradul nu a fost reprezentat eficient”, afirmă Bîlcea.

„Plecarea domnului Fifor din Guvern este semnul unui eşec total al PSD de a iniţia şi susţine proiecte viabile pentru Arad. Este regretabil că domnul Fifor nu a sprijinit măcar iniţiativa Aradului de a prelua Cetatea, a lăsat în urmă doar vorbe şi promisiuni făcute în timp ce era pe picior de remaniere, probabil pentru a-şi masca eşecul. Mesajul cu care domnul Fifor şi-a justificat demisia forţată este edificator: o supunere oarbă faţă de PSD şi Liviu Dragnea. În perioada în care a fost ministru domnul Fifor a reprezentat interesele PSD, într-o guvernare ostilă Aradului”, declară Sergiu Bîlcea (foto), preşedintele Organizației Municipale a PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.