Tunisia, în topul destinaţiilor preferate de arădeni pentru vacanţa din 2019

Tunisia, în topul destinaţiilor preferate de arădeni pentru vacanţa din 2019

Arădenii se grăbesc să-şi rezerve sejururi în Tunisia, vara viitoare, după ce Christian Tour a anunţat introducerea unei curse aeriene directe de pe Aeroportul Arad spre ţara din nordul Africii.

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţiile de turism arădene, cererea pentru Tunisia este deja foarte mare. De altfel, aşa cum arată şi statistica, Tunisia a revenit în preferinţele turiştilor, după problemele din urmă cu câţiva ani.

„Tunisia revine în topul preferințelor turiștilor români. Întrebările și solicitările venite din partea acestora ne-au determinat să introducem destinația în pachetele pentru vacanța de vară și considerăm că zborul din Arad va avea un succes garantat. În ultimii doi ani, turiștii arădeni au ales charterele operate de Christian Tour către Antalya, destinație care a fost extrem de solicitată, iar pentru 2019 am dorit ca, pe lângă stațiunea din Turcia, să venim cu o noutate în Arad, respectiv zborurile directe către Tunisia”, a declarat Raluca Hatmanu, director de Marketing si Comunicare al Christian Tour.

De remarcat, că Tunisia este o destinaţie complexă, adresându-se atât iubitorilor de plajă, cât şi celor atraşi de obiective turistice sau de experienţele inedite pe care le oferă o cultură diferită de cea europeană. În plus, preţurile sunt foarte bune: De exemplu, un cuplu care vrea să meargă în vacanță cu primul zbor către Tunisia, pe data de 12.06.2019, va plăti puțin peste 800 de euro (cu toate taxele incluse) pentru 7 nopți de cazare în regim all inclusive. În preţ intră, desigur, biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel şi retur precum şi asistenţa turistică pe toată durata sejurului.

De la Arad, cursele spre ţara africană vor fi operate săptămânal în perioada 12 iunie – 25 septembrie 2019, cu aeronave ale companiei Blue Air. În Tunisia, aterizarea se face pe aeroportul din Enfidha.

Alături de Arad, Christian Tour va opera în 2019 zboruri către Tunisia și din București și Cluj-Napoca.

Citeşte şi:

Minunata Tunisia. Note de călătorie (Bonus: GALERIE FOTO)

  1. […] Tunisia, în topul destinaţiilor preferate de arădeni pentru vacanţa din 2019 […]

    Raspunde
  2. […] Tunisia, în topul destinaţiilor preferate de arădeni pentru vacanţa din 2019 […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.