Vacanţele se anunţă tot mai frumoase: Start la cursele spre Tunisia de pe Aeroportul Arad

Vacanţele se anunţă tot mai frumoase: Start la cursele spre Tunisia de pe Aeroportul Arad

Arădeni dar şi turişti din judeţele limitrofe au zburat astăzi spre Tunisia de pe Aeroportul Internaţional Arad.

Charterele spre ţara africană sunt oferite de Cristian Tour, care mai operează de pe aeroportul arădean şi curse spre Antalya.

„După o pauză, în 2019 Christian Tour reia zborurile charter către Tunisia si va opera în acest sezon trei avioane pe săptămână, cu plecare de pe aeroporturile Otopeni (București), Cluj-Napoca şi Arad. Am luat această decizie pentru că destinația Tunisia este una extrem de ofertantă, diversă și foarte accesibilă. Şi înca un aspect demn a fi menţionat: sigură. Estimăm că până la începutul lunii octombrie (când va decola ultimul avion cu destinația Tunisia), vom trimite în vacanță în această țară aproximativ 9.900 de turiști români”, a declarat pentru NewsAr.ro Raluca Hatmanu, director de marketing şi comunicare al Christian Tour.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de tour operator, pachetele turistice pornesc de la 450 de euro/persoană (cu toate taxele incluse) pentru 7 nopţi de cazare într-un hotel de 4 stele, regim all inclusive, bilete de avion, transferuri şi asistenţă turistică.

Exemple de prețuri calculate pentru luna iulie, când e vârf de sezon:

Hammamet

Hotel de 3 stele: de la 337 euro + 95 euro taxe/ pers/ sejur

Hotel 4 stele (Magic Splash Venus): 424 euro + taxe/ pers / sejur

Hotel 5 stele (Magic Life): 550 euro + taxe / pers/ sejur

Sousse

Hotel 4 stele (Magic Royal): 370 euro + taxe / pers/ sejur

Hotel 5 stele (Movenpick): 550 euro + taxe / pers/ sejur

În ceea ce priveşte hotelurile, unitățile de cazare sunt pentru toate categoriile de turiști – de la familii cu copii până la cupluri si seniori – şi pentru toate buzunarele.

„Excursiile opționale se achită separat, dar în general turiştii noştri vor să şi viziteze, nu doar să stea la plajă. Unele dintre cele mai solicitate excursii până acum au fost cele la El Jem (Colosseumul Africii de Nord), vizitele în Medina Sousse, Medina Hammamet, în capitala Tunis şi în staţiunea Sidi Bou Said, locul preferat de vacanţă al elitei franceze, la fel de frumoasă ca Santorini, din Grecia. Printre cei care s-au plimbat pe străduţele colorate se numără Andre Gide, Simone de Beauvoir sau Gustave Flaubert. Cei care caută adrenalină – şi nu sunt puţini – merg special în Tunisia pentru plimbarea pe dromader în deșertul Sahara şi safari cu jeep-urile până la locul în care s-au filmat primele două părţi din Star Wars. Nu e de neglijat, ca un atu al acestei destinaţii, nici diversitatea de suveniruri cu care turiştii se intorc dintr-o vacanţă în Tunisia: de la marochinărie până la parfumuri şi fructe uscate. De remarcat, că trebuie să te tocmești la sânge cu negustorii tunisieni, pentru că prețurile cerute inițial pot fi reduse cu până la 50%. De asemenea, o altă experiență fascinantă și autentică este vizitarea unei piețe tradiționale din Tunisia, un mozaic de culori și arome”, a mai declarat Raluca Hatmanu.

Foto: Adriana Tătariu

Citeşte şi:

Tunisia, în topul destinaţiilor preferate de arădeni pentru vacanţa din 2019

Minunata Tunisia. Note de călătorie (Bonus: GALERIE FOTO)

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.