Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al ACL Arad: „Va trebui să participăm la actul administrativ”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al ACL Arad: „Va trebui să participăm la actul administrativ”

Vicepreședinte al Alianței Creștin Liberale Arad, consilierul municipal Sergiu Bîlcea a declarat, luni, că în județul Arad alianța se află într-un intens proces de armonizare a organizațiilor celor trei partide care o compun PNL, PDL și FC.

„Avem un program alert de armonizare a organizațiilor celor trei partide care compun Alianța. Vor avea loc întâlniri cu fiecare organizație în parte iar până la finalul acestei luni va trebui, ca pentru anumite animozități care încă există în unele localități, să încercăm să găsim soluții. Sperăm ca, în cea mai mare parte dintre ele, să avem aceste soluții, în sensul în care oamenii trebuie să înțeleagă că acest proiect, noul PNL, este unul foarte important. Să înțeleagă că fuziunea dintre cele trei partide este una foarte importantă pentru următorii ani”, a declarat Sergiu Bîlcea, menționând că, indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, proiectul va continua.

În ceea ce privește administraţia locală din municipiu şi judeţ, consilierul municipal Sergiu Bîlcea spune că el și colegii lui din „vechiul PNL” trebuie să participe la actul administrativ cu câteva proiecte clare. „Din punct de vedere administrativ, prin alipirea consilierilor municipali ai «vechiului PNL», dacă putem spune așa, va trebui să participăm la actul administrativ cu câteva proiecte clare, pe care le-am susținut în ultimii ani, dar care vor veni la momentul potrivit. Presupun că așa va fi la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale”, a mai declarat vicepreședintele ACL Arad, spunând, totodată, că speră ca toți cei care iau parte la această fuziune să aibă înțelepciunea să lase orgoliile la o parte, pentru binele acestui proiect.

  1. Acest analfabet a ajuns sa tina conferinte de presa?????? Un imbecil care a ajuns consilier umpland paharele lui Nelutu Cristina? Se sterge Falca la cur cu el.

    Raspunde
  2. In legatura cu comentariile idioate de pe site, va anuntam ca, incepand de astazi, vom pune la dispozitia celor care se simt jigniti de ele IP-urile celor care le posteaza. Va multumim pentru intelegere!

    Raspunde
    • io iti dau si CNP ul…. 1701209020047. Pfff ce a ajuns sitsite-ul asta….si care se simte jignit cand ii spun sa ma pupe`n cur …il invit sa ma pupe si a doua oara

      Raspunde
    • tu nu vrei sa vezi ca lumea e satula de furaciune , de diletantismul celor de sus. Pacat ca site-ul asta s-a colorat…

      Raspunde
  3. dute bre slugoiule, ai stiut sa spui atatea cuvinte de unu singur? bai ce amuzant esti…..

    Raspunde
  4. fruntelata@aradean 12 august, 2014, 12:36 pm

    In legatura cu anuntul redactiei va informez ca incepad de astazi confirmati fara drept de tagada ca este cel mai slab site si cel mai obedient. Amenintarile voastre sunt de toata jena, va supara adevarul rostit despre anumiti please notzi aterizati in politica facand pe soferii si semnand adeziunea la carciuma ca in ilegalitate. Pentru confirmare puneti-l pe ilustrul consilier sa conjuge verbul a fi la infinitv….cascadorii rasului…….sa falimentati dragilor ca sunteti jenanti

    Raspunde
  5. Verbul A FI la infinitiv= IO MI-S INFINIT DE PROST. Noa vezi ca-m stiout?

    Raspunde
  6. cred ca problema se pune de a ne da identitatea noi cei care comentam. eu unul nu am nimic impotriva mai ales ca nu atac pe nimeni. cei care spun lucruri urate ar trebui sa si le asume. asa e corect

    Raspunde
  7. Slugoiul lui falca face declaratii …. Foarte interesant……

    Raspunde
  8. Nu ma mir deloc ca PNL-ul aradean e pe ultimul loc din tara la rezultate, cu asemenea creaturi nici nu putea sa fie bine.

    Raspunde
  9. CUM NAIBA A AJUNS ACEST VULG SEMIDOCT CONSILIER?

    Raspunde
  10. stimata redactie , unde este libertatea de opinie ,daca , faceti acest lucru , si dati numele celor care comenteaza aici .
    in acest fel in scurt timp veti deveni un nou site care traieste din slugarnicie fata de clanul falca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.