Sergiu contra Sergiu, dar și Pistru contra Sergiu! Cod violet de caniculă în politica arădeană

Sergiu contra Sergiu, dar și Pistru contra Sergiu! Cod violet de caniculă în politica arădeană

Titlul e inspirat din celebrul film „Kramer contra Kramer” (cinci Premii Oscar), că mi s-a părut mie că sună bine Sergiu contra Sergiu.

Despre Sergiu Bîlcea, președinte al PNL Arad (aripa municipală) și Sergiu Vlad, deputat al USR Arad, este vorba. Dar și despre Eusebiu Pistru, care a avut ieri o ieșire dură la adresa lui Sergiu Vlad. Doar la adresa lui Sergiu Vlad. Deocamdată.

Dar, ce au în comun cei doi Sergiu? Simplu: Dorința de a ajunge în fotoliul pe care l-a ocupat Gheorghe Falcă din 2004 și până în prezent. La Bîlcea lucrurile sunt clare, a fost desemnat să fie „urmașul” lui Falcă. La Vlad lucrurile sunt ceva mai complicate, pentru că trebuie să fie ales în urma unor alegeri preliminare, la care se vor mai înscrie și alți doritori.

Dinspre PSD e liniște, deocamdată. Deși la începutul anului senatorul Mihai Fifor a fost desemnat ca și candidat al social-democraților la Primăria Municipiului Arad, nu s-a mai spus nimic de atunci.

La ALDE lucrurile sunt ceva mai simple, în sensul că deputatul Eusebiu Pistru își dorește să candideze la șefia Consiliului Județean Arad. În acest sens, acesta caută susținerea PSD, în contrapartidă ALDE urmând să-l susțină pe candidatul social-democraților la Primăria Arad. Atacul de ieri la adresa lui Sergiu Vlad pare desprins din acest acest registru, al unei alianțe între ALDE și PSD.

Acestea fiind spuse, putem concluziona că la Arad ne așteaptă o perioadă toridă și din punct de vedere politic. Măcar să fie una demnă de Oscar în domeniu!

  1. Kakat contra kakat și Pisat contra kakat

    Raspunde
  2. Ce ma ? Pistru-Beticu ..vrea presedinte la C.J. cu3% , scor electoral , in galeata cu laturi cu alde-pistru !

    Raspunde
  3. cand doi se bat al treilea castiga. acel al treilea nu este printre cei trei

    Raspunde
  4. Nici unul nu merita voturile aradenilor!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.