Sezonul de construcţii, deschis oficial de CCIA Arad, prin târgul „Confort Construct & Instal”

Sezonul de construcţii, deschis oficial de CCIA Arad, prin târgul „Confort Construct & Instal”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a deschis oficial sezonul de construcţii, joi, 20 martie 2014, la Expo Arad, cu ocazia conferinţei de lansare a târgului internațional de construcții și instalații „Confort Construct & Instal” – ediţia XX.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa ataşatului comercial al Ambasadei Ungariei la Bucureşti, Szabo Miklos, a şefului Secţiei economice a Ambasadei Germaniei la Bucureşti, Sebastian Gromig, a reprezentantului pentru Romania, Bulgaria şi Moldova a agenţiei Germany Trade and Invest, Michael Marks, a preşedintelui Asociaţiei Economice Germano-Române D.R.W. Arad, Manfred Engelmann, precum şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Adrian Ţolea.
„Pe parcursul celor două decenii de Confort Construct şi Instal, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad a demonstrat, încă o dată, că este capabilă să organizeze evenimente specifice care să atragă atenţia naţională şi internaţională. Mai mult decât atât, asemenea evenimente au reuşit să aibă impact direct asupra mediului economic în general, şi îndeosebi, asupra dezvoltării domeniilor specifice de activitate ale agenţilor economici din ţară şi străinătate. În ciuda situaţiei economice actuale, Confort Construct şi Instal aduce în 2014 o creştere cu 10% a numărului expozanţilor care au ales platforma EXPO Arad pentru a-şi promova produsele şi serviciile. Demonstrăm astfel contribuţia concretă la sprijinirea agenţilor economici din zonă, precum şi la crearea unui mediu concurenţial benefic pentru fiecare vizitator”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
Peste 80 de firme din România şi Ungaria expun pentru vizitatori, pe o suprafaţă de 4.000 mp spaţiu interior şi exterior, tehnologii și materiale de construcții folosite pentru proiectarea, construcția, renovarea sau modernizarea construcțiilor civile și industriale, decorațiuni interioare, instalații sanitare, termice și electrice, echipamente de climatizare și condiționare a aerului, tehnologii și echipamente de producere apă caldă și energie electrică din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii și echipamente de pază și protecție.
Pe durata desfăşurării târgului, organizatorii oferă transport gratuit pentru vizitatori, pe ruta Podgoria – Expo Arad.

Program de vizitare:
– Joi, 20 martie, 11.00 – 18.00
– Vineri, 21 martie, 10.00 – 18.00
– Sâmbătă, 22 martie, 10.00 – 18.00
– Duminică, 23 martie, 10.00 – 16.00.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.