FOTO/ Și-a făcut un tatuaj care acum ÎL ÎMPIEDICĂ să aibă VIAȚĂ SEXUALĂ. De ce FUG FEMEILE DE EL!

FOTO/ Și-a făcut un tatuaj care acum ÎL ÎMPIEDICĂ să aibă VIAȚĂ SEXUALĂ. De ce FUG FEMEILE DE EL!

Un tânăr de 21 de ani trăiește cu teama că nu va mai poate duce o viață normală, alături de o femeie, după ce în urmă cu câțiva ani și-a făcut un tatuaj intim.

Lewis Flint, de profesie barman, din Grimsby (Anglia), și-a făcut la 16 ani un tatuaj care-l întruchipează pe Henry The Hoover, un aspirator roșu, chiar în zona sa intimă.

Tânărul a crezut că arta decorării corpului poate fi amuzantă, însă, după ceva timp, și-a dat seama că alegerea făcută îndepărtează orice femeie de lângă el.

Acum, bărbatul este foarte frustrat pentru că nu are viață sexuală și asta din pricina tatuajului pe care a ținut morțiș să și-l facă în zona genitală. Dacă la început, Lewis era foarte mândru de noul său tatuaj, mai ales că toți prietenii lui îl complimentau, el regretă, acum, decizia luată.

Recent, el și-a făcut o iubită și când cei doi au încercat să facă sex, fata s-a oprit brusc și  de atunci a refuzat să mai aibă de-a face cu el. Tânăra a mărturisit că tatuajul lui Lewis este de-a dreptul ridicol.

Bărbatul vrea acum să renunțe la el, însă, procedura este extrem de dureroasă, dată fiind zona extrem de sensibilă unde acesta a fost făcut.

„Știu că procedura este foarte dureroasă, dar mai dureros pentru mine este să nu mai fac sex niciodată”, a mărturisit Lewis la prima ședință de renunțare la tatuajul „comic”, când după numai un minut, acesta i-a cerut tehnicianului să se oprească.

image007.png

 

tatuaj aspirator

Sursa: dailymail.co.uk

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.