Şi-a făcut un TEST DE SARCINĂ în glumă, ce a urmat i-a SCHIMBAT VIAŢA

Şi-a făcut un TEST DE SARCINĂ în glumă, ce a urmat i-a SCHIMBAT VIAŢA

Testul de sarcină este cea mai răspândită metodă folosită de femei pentru a afla, pe loc, dacă sunt sau nu însărcinate.

Un bărbat a găsit în baie un asemenea test, care aparţinea prietenei lui şi s-a gândit să se distreze şi să şi-l facă. Gluma a luat o întorsătură neaşteptată când testul de sarcină i-a ieşit pozitiv.

Pe el acest lucru l-a amuzat teribil şi a decis să le împărtăşească, pe o reţea de socializare şi prietenilor lui că este „gravid”. Buna dispoziţie i s-a schimbat brusc, când tot mai multă lume i-a scris să meargă urgent la medic pentru că acesta poate fi semnul unui cancer testicular incipient.

Bărbatul s-a dus în aceeaşi zi la analize, iar din păcate de ce îi era mai frică nu a scăpat. Totuşi, testul de sarcină i-a salvat viaţa, deoarece boala a fost depistată din timp, iar în urma tratamentului s-a vindecat.

Deşi testul de sarcină nu poate fi considerat o metodă infailibilă în ceea ce priveşte diagnosticarea cancerului la bărbaţi, el reacţionează la prezenţa hormonului HCG, care se găseşte în placenta femeii însărcinate, dar şi la bărbaţii care au cancer testicular, afişând asltfel, un rezultat pozitiv.

Sursa: World Actuality

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.