ȘI-A INVESTIT BANII în propria mănăstire și s-a RETRAS ca preot aici. Povestea unui IMPORTANT OM DE AFACERI din România!

ȘI-A INVESTIT BANII în propria mănăstire și s-a RETRAS ca preot aici. Povestea unui IMPORTANT OM DE AFACERI din România!

Un important om de afaceri din România şi-a investit, în ultimii patru ani, toți banii obținuți din afacerile sale în construirea unui lăcaș de cult, care îi poartă numele.

Constantin Codreanu (FOTO), în vârstă de 65 de ani, cândva manager al companiei de transport Transbus Codreanu, este doctor în teologie şi s-a pensionat de curând din compania pe care o conducea.

Omul de afaceri a ales să-și dedice viața slujindu-l pe Dumnezeu, iar recent a fost hirotonit preot al Mănăstirii Codreanu, de la Oituz, realizată exclusiv din banii obţinuţi din afacerile sale.

Lăcaşul de cult a fost ridicat în patru ani și este considerat unul dintre cele mai impunătoare care au fost ridicate în ultima perioadă în Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului.

Peste o mie de oameni au participat duminică, 20 septembrie, la slujba de sfinţire a Mănăstirii.

Constantin Codreanu

 

 

 

manastirea codreanumanastirea_codreanu_01

La sfinţirea Mănăstirii Codreanu a participat și arhiepiscopul IPS Ioachim Băcăuanul. Constantin Codreanu a refuzat să ofere informații cuprivire la costurilor făcute cu biserica nou construită la Oituz.

  1. Ce bine ar fii sa se retraga si popii nostrii cei mercedes de pe la Sebis, si altii chiar de pe la Arad asa zisii calugarasi sa stea si ei o vreme pe la manastire.

    Raspunde
  2. Da ce numai aia de la Sebis au mercedes,uita-tiva si la altii de pe la sate care se plang de saracie….Iar altii cand ajung pe functii fac tot posibilul sa se imbogateasca instantaneu si dintr-o data.Aia de la Sebis au chiar mai multe mercedesuri

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.