Simona Man, despre candidatura la Primăria Arad: „Decizia de a candida la o astfel de funcție nu trebuie asumată pripit, ci în cunoștință de cauză”

Simona Man, despre candidatura la Primăria Arad: „Decizia de a candida la o astfel de funcție nu trebuie asumată pripit, ci în cunoștință de cauză”

Simona Man a reacţionat ca urmare a apariţiei, în presă, a unor informaţii privind eventualitatea unei candidaturi la funcţia de primar al Municipiului Arad. Fostul preşedinte al PP-DD, în prezent înregimentat în UNPR, a declarat: „Am observat cu surprindere apariția în presă a informației că aș candida la funcția de primar al Aradului, la alegerile locale din 2016. Referitor la aceasta, aș dori să fac unele precizări. În primul rând, precizez că nu am luat o decizie în acest sens, ca urmare nu am făcut o astfel de declarație. Decizia de a candida la o astfel de funcție nu trebuie asumată pripit, ci în cunoștință de cauză. În mod normal, trebuie făcută o analiză temeinică, în funcție de o multitudine de variabile specifice. Nu sunt singură în acest potențial demers, astfel că o analiză atentă și analitică este mai mult decât necesară”.

Simona Man s-a referit şi la difuzarea „pe surse” a informaţiei privind posibila sa candidatură: „O a doua observație privește viteza de propagare a unei informații neclare și trunchiate, destul de departe de echidistanţa ce ar trebui să guverneze activitatea jurnalistică. Precizez că nu am fost contactată spre a confirma, susține sau infirma informația citată. Prin întreaga mea activitate, am încercat să mă delimitez de un anume fel de comportament specific unor politicieni, de a folosi informații «pe surse» pentru a își face publicitate gratuită. Se spune că aceia care nu știu să vâslească, știu să tulbure apele. Nu sunt și nu voi fi niciodată o astfel de persoană. Ca urmare, invit jurnaliștii ca, pe viitor, să încerce a mă contacta în cazul în care au întrebări legate activitatea mea sau de proiectele mele. În măsura în care voi putea, voi răspunde la orice întrebare pertinentă”.

  1. pasarea malai viseaza

    Raspunde
  2. D.na asta e o gluma buna….. A mai fost una, ardelean lia, bineinteles s.a facut de ras la fel ca aceasta individa

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.