Simulare de admitere online la UVVG! Ce trebuie să știe viitorii studenți

Simulare de admitere online la UVVG! Ce trebuie să știe viitorii studenți

Simularea de admitere online se adresează specializărilor: medicină, medicină dentară şi farmacie din cadrul Universităţii de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad.

Nevoia de evoluție și performanță în noile condiții sociale, în care digitalizarea este o alternativă viabilă, tot mai des utilizată, a determinat Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad să se adapteze. După succesul de care s-a bucurat prin participarea, în weekend-ul trecut, la târgul virtual HE.RO – High Edu Romania, unde au pus la dispoziţia viitorilor studenţi, oferta educaţională pentru programe de licenţă (41, la număr), masterat (25) şi doctorat (2), din cadrul celor șase facultăţi: Facultatea de Medicină; Facultatea de Medicină Dentară; Facultatea de Farmacie; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Educaţie Fizică şi Sport; Facultatea de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie; Facultatea de Ştiinţe Juridice, UVVG Arad lansează o nouă provocare.

Astfel, pe 7 iulie 2020, va avea loc o simulare de admitere online la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiş” din Arad pentru trei specializări: medicină, medicină dentară şi farmacie. Termenul limită de înscriere la această simulare este data de 5 iulie. Cei interesaţi de a participa la această simulare de examen de admitere ONLINE pot obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0748 988 884 sau pe admitere.uvvg.ro.

,,Venim în întâmpinarea viitorilor studenţi UVVG prin organizarea acestei simulări de admitere online. Punem un accent deosebit pe procesul de digitalizare al universităţii, pentru o mai bună vizibilitate în spaţiul virtual şi o comunicare eficientă cu cei care aleg să-şi desăvărşească studiile în cadrul facultăţilor universităţii noastre”, a declarat prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.