Singurul SUBMARIN rămas al Forţelor Navale Române SCOS la suprafaţă

Singurul SUBMARIN rămas al Forţelor Navale Române SCOS la suprafaţă

Flota de război a Forţelor Navale Române mai are în dotare un singur submarin, „Delfinul”, care poate fi admirat de publicul prezent la Ziua Marinei, în fiecare an, informează realitatea.net

Acest submarin, lung de 70 de metri şi lat de 10 metri, care la vremea lui era considerat cea mai bună, modernă şi eficace armă a armatei române, a fost construit în 1985, în timpul Războiului Rece, în Uniunea Sovietică. El are capacitatea de a transporta 18 torpile şi 24 de mine marine.

Fiind destul de vechi, dupa ce a fost folosit ultima dată într-o misiune din 1995, a devenit nefuncţional. Bateriile nu mai pot fi reîncărcate, iar pentru a fi transportat pe acostamentul unde poate fi vizitat de turişti, este nevoie să fie tractat cu remorchere.

Cel mai interesant lucru despre submarinul „Delfinul” este dotarea acestuia cu o membrană de cauciuc, capabilă să absoarbă undele sonarului şi astfel să devină nedetectabil.

 

 

 

 

 

  1. Cât de mare poate fi o problemă astfel incat sa ajungi sa abandonezi, sa renunți la visul tău și te resemnezi cu o viață de muncă?

    Cele mai multe dintre problemele care se întâmplă în viețile noastre nu sunt atât de mari.

    Nu poti intra in afacerea de aur   Emgoldex   sau  Swissgolden   pentru ca este prea scump?, 

    acum poti cu doar 24 de dolari.

    Oferta speciala: pentru cei ce intra direct cu mine sau cu cei din grupul meu le ofer in mod gratuit Sistemul de Duplicare care te va ajuta sa-ti construiesti reteau o singura data fara sa-ti mai cada.

    Da clic in urmatorul link:

    http://opengoldexromania.blogdiario.com/1439329211/

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.