UPDATE/ SINUCIDERE la Ghioroc! A sărit cu maşina în lac, după o ceartă cu soţia (GALERIE FOTO)

UPDATE/ SINUCIDERE la Ghioroc! A sărit cu maşina în lac, după o ceartă cu soţia (GALERIE FOTO)

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor, azi-noapte, sărind cu maşina în lacul de la Ghioroc.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi recurs la acest gest după o ceartă cu soţia.

La faţa locului au intervenit echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care au reuşit să scoată maşina din apă.

„Aseară, în jurul orei 23.00, în urma unui apel la serviciul 112, trei echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, o autospecială de scafandri cu barca, o autospecială de descarcerare grea și o autospeciala de căutare cu sprijinul grupei operative a inspectoratului, doi ofițeri și 10 subofiteri asistați de un echipaj SMURD s-au deplasat în localitatea Ghioroc pentru a cauta o victimă posibil înecată, după ce a căzut cu autoturismul în lacul Ghioroc. Echipa de scafandri s-a lansat la apă și după aproximativ 10 minute de căutări a găsit autoturismul la 10 metri de mal și la o adâncime de 10-12 metri. În mașină nu se afla nici o persoană, ambele geamuri laterale fiind sparte. Scafandrii au ancorat autoturismul care a fost scos din lac de echipajul care încadrează autospeciala descarcerare grea. Mașina a fost scoasă la mal după o intervenție deosebit de dificilă din cauza temperaturilor scăzute ale apei, pantei de aproximativ 12 metri cu o înclinație de 45 de grade plină de vegetație”, a declarat George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Trupul victimei nu a fost găsit încă. Potrivit polițiștilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Covăsânţ.

UPDATE/ În aceasta dimineață au fost reluate căutările victimei. La această oră echipajele ISU caută trupul victimei în lacul Ghioroc. La fața locului se află și un echipaj SMURD.

Galerie foto, mai jos:

  1. […] UPDATE/ SINUCIDERE la Ghioroc! A sărit cu maşina în lac, după o ceartă cu soţia (GALERIE FOTO) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.