Șirul accidentelor mortale agricole continuă. Un alt bărbat a sfârșit strivit sub un tractor

Șirul accidentelor mortale agricole continuă. Un alt bărbat a sfârșit strivit sub un tractor

Un alt bărbat din județul Arad a sfârșit strivit sub un tractor, tragicul incident a avut loc în timp ce victima efectua lucrări agricole în zona localității Pleșcuța.

Joi dimineața, în jurul orei 10, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în localitatea Pleșcuța, pentru a extrage o persoană peste care căzuse un utilaj agricol (tractor)  Pentru misiune au fost mobilizate de urgență forțe și mijloace ale Detașamentului Ineu – Garda 2 Gurahonț: o autospecială cu modul de descarcerare, 4 subofițeri și o ambulanță.

Ajunși la fata locului, pompierii militari au extras victima (un bărbat în vârstă de 77 de ani, în stare de inconștiență) de sub utilajul agricol, iar echipajul medical a început efectuarea manevrelor de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical, victima nu prezenta semne compatibile cu viața, fiind declarată decedată.

Acesta este cel de-al treilea accident de acest fel petrecut în ultima perioadă la Arad. Celelalte două au avut loc în localitatea Dumbrăvița în data de 16 aprilie și în localutatea Poenari în data de 7 mai.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.