Mai multe articole din rubrica "" ↑

Situația la zi a numărului de cazuri noi de coronavirus la Arad

Situația la zi a numărului de cazuri noi de coronavirus la Arad

La Arad au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 25 de cazuri noi de coronavirus.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 25 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 8 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1786 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1276 sunt vindecate, 176 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 257 sunt la domiciliu şi externate. În ultimele 24 de ore nu a fost înregistrat nici un deces în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 805 persoane iar 176 de persoane sunt în izolare.

În cadrul activităților desfășurate ieri, 23 septembrie, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 23 obiective/locații , 780 mijloace de transport în comun și 15 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. În contextul verificărilor au fost legitimate 341 persoane.

Nu au fost înregistrate apeluri la linia Telverde 0800800165 pentru semnalarea cazurilor de nerespectare a măsurilor de protecţie indiviuală.

În urma tuturor verificărilor, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.